Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istisnalar kaideyi bozmaz.
onlarda kusura bakmasınlar

adamlar helayı bile Osmanlıdan öğrendi.Banyoyu bizden öğrendiler.FIçının içine girip çıkan adam temizlendim sanıyormuş.Orda kardeşimiz Müslüman olarak güzel örnek olcaz dediyse buna sonuna kadar katılırım.


evet Amerikaya çalışıp dil öğrenmeye gidiyoruz.Oraya gidiyoruz diye onlar gibi mi yaşıycaz?Bu ne mantıkdır ya..
kusura bakıyorum. nefret saçan laflarınızı kendinize saklayın. okuduğunuz her forward mail saçmalığına da inanmayın. fıçı mıçı.. Müslüman olarak güzel örnek olun siz, benim niyetim kendimi ve ülkemi tanıtmak - temsil etmek.

Onlar gibi yaşama, öyle yap denmiyor. herkes bi çözüm üretmiş bunları denemek lazım. türk'e türk, müslüman'a müslüman propagandası sorunumuzu çözmez. mesela ben ıslak mendil işini mantıklı buldum, denenebilir. üstelik yaz mevsiminde gidiyoruz çantamızda olursa elimizi yüzümüzü de sileriz ferahlamak için.