Work and Travel
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Taharet musluğu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ahriman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakaret ettiğin insanların ülkesine gitmeye çalışıyorsun. ayrıca forumu kullanan herkes müslüman değil..
    istisnalar kaideyi bozmaz.
    onlarda kusura bakmasınlar

adamlar helayı bile Osmanlıdan öğrendi.Banyoyu bizden öğrendiler.FIçının içine girip çıkan adam temizlendim sanıyormuş.Orda kardeşimiz Müslüman olarak güzel örnek olcaz dediyse buna sonuna kadar katılırım.

evet Amerikaya çalışıp dil öğrenmeye gidiyoruz.Oraya gidiyoruz diye onlar gibi mi yaşıycaz?Bu ne mantıkdır ya..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istisnalar kaideyi bozmaz.
    onlarda kusura bakmasınlar

adamlar helayı bile Osmanlıdan öğrendi.Banyoyu bizden öğrendiler.FIçının içine girip çıkan adam temizlendim sanıyormuş.Orda kardeşimiz Müslüman olarak güzel örnek olcaz dediyse buna sonuna kadar katılırım.

evet Amerikaya çalışıp dil öğrenmeye gidiyoruz.Oraya gidiyoruz diye onlar gibi mi yaşıycaz?Bu ne mantıkdır ya..
    kusura bakıyorum. nefret saçan laflarınızı kendinize saklayın. okuduğunuz her forward mail saçmalığına da inanmayın. fıçı mıçı.. Müslüman olarak güzel örnek olun siz, benim niyetim kendimi ve ülkemi tanıtmak - temsil etmek.

Onlar gibi yaşama, öyle yap denmiyor. herkes bi çözüm üretmiş bunları denemek lazım. türk'e türk, müslüman'a müslüman propagandası sorunumuzu çözmez. mesela ben ıslak mendil işini mantıklı buldum, denenebilir. üstelik yaz mevsiminde gidiyoruz çantamızda olursa elimizi yüzümüzü de sileriz ferahlamak için.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks