hortumu kolayca buluruz sanırım ordan.ben vernel şişesi tercih edecektim ama hacmi fazla onun da![]()
hortumu kolayca buluruz sanırım ordan.ben vernel şişesi tercih edecektim ama hacmi fazla onun da![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
arkadaşlar bu abdliler kıçları shitlimi geziolar elbet gidince bi çaresini buluruz deilmi....
ya bu konuyu açtığınız için sağolun. çözüm önerileride süper
Uzun zaman olmuştu bu başlık altına yazmayalı...
Tekrar ateşleyim arkadaşlar su başlığı
Hadi hayırlı olsunn...
Walla yok musluk falan, çatır çatır siliyorsun....sürekli dustasıni sabh akşam....
![]()
inanmıyorum buna yayuh bu ne pisliktir!!!
rusya'da böyleymiş, annem verem olmuştu orda kaldığı üç beş günde![]()
Giderken ıslak mendil götürmeniz yararınıza olacaktır
Amerikada yok mu demeyin, var ama pahalı![]()
cok sakat meseleler bunlar..Twatta hizmetin sınırı yok harbiden de![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
Merak etmeyin arkadaşlar...
Ordada Türkiyedeki gibi ne alırsan 1 milyoncu tarzında marketler var, Dollar Tree adında geçiyor genellikle....
Ya baın arkadaşlar, adamların web siteside varmıs....hey gidii günleeerr...
haftada 3-4 gün wal marttan sonra ugrardım walla...
ozellıklede tabak, çanak, temizlik malzemeleri için cook ucuzz...ama yiyecekler çok kaliteli diyemem ama aralarında iyi olanlarda var....
hiç bir sey almayacağım deseniz en azından iki elinizde doluyorr...
Dollar Tree, Inc.: Buy Bulk Floral Supplies, Toys, Party, Cleaning
Biliyorum bunları, dediğin gibi kaliteli değil ama ucuz.
Ha arasında bilindik markalar da mevcut.
Supermarketlerde o kadar da ucuz değil tuvalet kağıdı ve ıslak mendil![]()
Arkadaşlar Unutmayın ki:bizler müslümanız,Nasıl olur da kafirlerin bizden temiz olduğu kanısına varırsınız,benim birçok akrabam var,adamlar botlarla evin içinde geziyor,taharet etmiyor afedersiniz b.k un püsürün içinde yaşıyorlar,Sonra da Vay pis türkler vay pis araplar...Taharetten yoksun arkalarında bir karış çakıldakla dolanan bu insanları esefle kınıyorum,oraya gitme mevzuuna gelince,eğer hiç birşey yapamazsak banyo yapacağız,dinimzi temizlik dini ve Taharet olayı yanlız ve yanlız Müslümanlarda var...Allah maddi manevi pisliklerden korusun bizi,temizliğimizi arttırsın...Bu konu aslında çok ciddi şamataya yansıtılmış bence komik yönü yok,taharetsiz gezen adam pisliğin alasıdır...Olmadı sifondaki sudan tas ile nakil ederek taharet edebiliriz,eğer helada lavabo da yoksa tüm amerikalıları 5-1 i ile tararım
Dostum adamlar b.k içinde yaşıyorlar, biz de onların b.k içindeki hayatlarına dahil olabilmek için neler yapıyoruz(!)
Tamam onların yönteminin doğru olmadığını düşÃ¼nebiliriz ama hijyen konusunda bilgi sahibi olmadan b.k içinde yaşadıklarını söylemek de büyük bir gaflet olacaktır. Benim bir bilgim olmadığı için temizlik elle mi yoksa tuvalet kağıdıyla mı yapılmalı bir şey demiyorum. Varsa konu hakkında uzman görüşleri olan bir arkadaş, biyolojik olarak açıklarsa iyi olur![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
yaw zaten forum 1-2 haftadır sarmıyor,
sağolsun biri bu mucizevi konuyu yeniden başlatmakla büyük bir iyilik yapmış
lütfen ciddileştirmeyelim
biyologlar olaya karışmasın.
taharet musluğu amerika , work and travel konusunda, ds2019dan, vize görüşmesinden, uçak biletinden velhasıl her konudan daha önemlidir ve forumun en önemli konusudur![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
Bir reklam vardı hani şöyle derdi: “anlayış farkliiii, kültür fakliiii” hakikaten öyle... Fazla irdelemeye çalışmamak lazım. Tedbiri orada çok rahat alırsınız![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Bu bir Kültür değil DİNDİR,Biz Müslümanız elimizle su ile taharet ederiz,kafirler ise at gibi pisleyip,kağıtlarla zımparalama işlemi yaparlar binevi makatlarına...
Pislik insanlar kafir olandan temizlik beklemek yanlış olur zaten,müslüman oalrak her yönden herkese örnek olmalıyız tabi,Allah nezafetten ayırmasın
Hakikaten yazılanları okuyunca şok oldum.Hadi Alaturka tuvalet yok neysede suda yoksa yuh.
Ama arkadaşlar biz Türküz unutmayın bizde çare tükenmez onada bişeyler buluruz![]()
1- Kafirler( ki ben bu kelimeyi hakaret amaçlı kullanmam, ilm-i hal olarak kullanırım) at gibi pisliorlarsa, müslümanlarda at gibi pisliyorlar. Aynı şeyi yapıyoruz.
(peygamber, tuvaletten çıkınca, Allah'a beni bu rahatsızlıktan kurtardın diye dua edermiş. Evet bu insani/hayvani bir tarafımızdır, hepimiz vücudumuzda b.k(pislik) taşırız. Müslüman, kafir, budist, türk, ingiliz, din hocası, papaz, entellektüel, hocaefendi, imam, sanatçı, başbakan)
2- "Makatlarına kağıtla zımpara yapmak" bizde elimizi nereye götürüp, suyla zımpara yapıyoruz. İyyyy.
3-"Pislik insanlar kafir olandan temizlik beklemek yanlış olur zaten", adam kafir olabilir, niye pislik diyorsunuz. Kafirden temizlik bekelemk yanlış mı, niye sadece kafirler yanlış-kötü-pis iş mi yapar?
4-"Müslüman olarak her yönden herkese örnek olmalıyız." güzel söylemiş. Katılıyorum.
Bu fanatizm nedir Allah aşkına?
Konu neo-kimyager tarafından (26-03-2010 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.
Hayrola gardaşım neye rahatsız oldun,müslüman değilsen söyle ona göre konuşalım,Temizlik İmandandır diyor Rasul u Kibriya s.a.v efendimiz...
Taharet adı verilen şey Sadece Müslüman milletlerde olur kardeşim kafanıza bunu sokun,Alaturka falan da başka ülkelerde yoktur,onlar tuvalet bilmiyordu bile eskiden.Parfümü kim çıkardı acaba kokmamak için?Kimler evlerin içinde ayakkabı ile girer öyle uyur?Kimler at gibi pisleyerek kağıtla makatlarını zımparalar?Çakıldaklı köpekler bizi de orda gidince rezil rüsva bırakacaklar,şimdiden forum karıştı ne yapsak diye,Allahtan banyoları var...
Yaşasın Din-i Mubin İslam
hakaret ettiğin insanların ülkesine gitmeye çalışıyorsun. ayrıca forumu kullanan herkes müslüman değil..
Az önceki mesajlardan sonra müslüman olmasaydım, hiçbir sözünüzü zaten dinlemezdim.Müslüman olarak da hayret içindeyim zaten.
Taharet olayı, sıçma, tuvalete gitme, herr insanda olur. Müslümanlar bir şekilde yapar, onlar için bu işin bir yolu, yordamı vardır. Bu necasetten(pislikten) en kolay, basit, rahat, sağlıklı şekilde kurtulmak içindir. Temizlik içinde bir usul vardır. Gayrimüslümler ise, bu konuda daha farklı çözümler bulmuşlardır.
Evet amerikada sadece alafranga tuvalet var. Ama çinde, hindistanda, japonyada, yeni zelandada, Uruguayda tuvalet düzenleri nasıl bilmiyorum. Ama muhtemel ki onlarda da müslümanlara benzer br düzen olabilir.
Parfümü bulan fransızların ataları, evin içine,uygunsuz bir şekilde tuvaletlerini yapıyorlarsa bu bize onları aşağılama hakkı vermez.
istisnalar kaideyi bozmaz.
onlarda kusura bakmasınlar
adamlar helayı bile Osmanlıdan öğrendi.Banyoyu bizden öğrendiler.FIçının içine girip çıkan adam temizlendim sanıyormuş.Orda kardeşimiz Müslüman olarak güzel örnek olcaz dediyse buna sonuna kadar katılırım.
evet Amerikaya çalışıp dil öğrenmeye gidiyoruz.Oraya gidiyoruz diye onlar gibi mi yaşıycaz?Bu ne mantıkdır ya..
biraz haklısınız sinirlendim ama gerçekten kızdıran tetikleyici mesajlar oldu yoksa yabancılara kızmadım,ama orda taharet musluğu yok diyince adam fitil oluyor birader işte!!!
Ohoooo...Arkadaşlar,, ne yaptınız yau..
Yanii forumun en boktan ve aynı zamanda en güzide konusunun hiç bu sekılde gerginleşeceğini dusunmedim...
Ypamayın bunu,,
..
Doğrudur adamlar su kullanımıyor tuvalette. Pislik ve bakım konusunu hiç karıstırmayalım...
Ne yapalım alısmıs onlar işte, bosverin..herkesin dini kendine....herkesin temizliği kendisine....
Bir ara Vernel şişesi falan götürelim diyen arkadaslar vardı tuvalet için,, lütfen boyle yararlı ve yaratıcı fikirlere devam edelim
![]()
ArkadaŞlar,
eĞer bu konu bu tarz gerİlİm yaratan konulardan dolayı kapatılırsa yada sansÜrlenİrse Çok Şey kaybederİz, bakın uyarmadı demeyİn, ÜzÜlÜrsÜnÜz....
Fakat sunu da eklemek İstİyorum, emİn olun kİ bu konu kapatılmaz ama bİrkaÇ mesaj sİlİnİr ve bİrkaÇ kİŞİ uzaklaŞtırılabİlİr....
Amann dikkat....walla en önemli başlıklardan birisi bu...yapmayın böyle....![]()
Konu aalpinistt tarafından (26-03-2010 Saat 07:57 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks