hic yapmıcan 3 ay tutucan![]()
en iyisi hiç yememek,iktisatçı gibi açıklayım size bunu
Üretime katılmayan faktörler ve işgücü eksik istihdamda olursa hiçbir zaman ekonomi dengeye gelmez bu da demektir ki ürün üretilemez gereken arz eksik kalır.
Velhasılı kelam hiç yemezsek çıkartmayız bu sorunsal da ortadan kalkar,çorba içelim hep
giden arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla ıslak mendile talim edices![]()
arkadaşlar çözümü buldum (tesadüfen) bi bakın
Amazon.com: Luxe Bidet MB110 Fresh Water Spray Non-Electric Mechanical Bidet Toilet Seat Attachment: Home Improvement
eywallah![]()
Heheheben özellikle İstanbul'da konsoloslukta baktım tuvalette yoktu.ama bizimkisine benzemeyen bi sifonları var.Yanına da nasıl kullanılcağını gösteren bi resim ve açıklama koymuşlar.Çok güldüm onu görünce.ama gel gelelim beden önceki sifonu çekmemiş aynen öle duruyodu:d
nş amerikada da öle olmaz
![]()
""Let the game begin""
Güzel cözüm gercekten, tabi biraz pahalı denebilirAyrıca 1-2 yorum okudum da adamlar da yavas yavas bu sisteme alısıyorlar gibi. 80 kusur yorum olduguna göre cok satılan bir ürün olsa gerek. Bir tanesi de Asya da görmüs hijyenik falan filan demis, biraz temizlik ögrenmeleri, tuvalet adaplarını gelistirmeleri güzel. Wat 2020 de bu sorun ortadan kalkar her halde ögrenciler icin
![]()
Hayat acısıylatatlısıyla
tecrübeyle sabittir, yaşamaktan korkmayin...
orjınalı gıbı olmasadaidare eder heralde
2-3 kısı olursa fiyatta sorun olmaz![]()
ee yokluk ne yapalım artık![]()
bilmiyorum wallmart ta var mı yok mu ama ben zaten tesadüfen buldum amazonda gezinirken we cokta sasırdım demekki hijyen bilinci gelişiyor onlarda da![]()
kusura bakıyorum. nefret saçan laflarınızı kendinize saklayın.okuduğunuz her forward mail saçmalığına da inanmayın. fıçı mıçı..
Müslüman olarak güzel örnek olun siz, benim niyetim kendimi ve ülkemi tanıtmak - temsil etmek.
Onlar gibi yaşama, öyle yap denmiyor. herkes bi çözüm üretmiş bunları denemek lazım. türk'e türk, müslüman'a müslüman propagandası sorunumuzu çözmez. mesela ben ıslak mendil işini mantıklı buldum, denenebilir. üstelik yaz mevsiminde gidiyoruz çantamızda olursa elimizi yüzümüzü de sileriz ferahlamak için.
hani cizgi filmlerde vardı ya tulum gibi tek parca kıyafet kıc tarafında 2 dügme olurdu büyük abdest icin
işte insanlar ortacag avrupasında kışa girmeden önce bi güzel yaglanıp o tulumları giyerlermiş ve 5-6 ay yaza kadar onu cıkarmazlarmış dogal olarak banyoda olmazlarmış
Kaynak: Discovery Channel
ama yinede ne olursa olsun onlara pislikler demeye hakkımız yok
onlar öyle görmüş biz böyle görmüşÃ¼z bize düşen dogru olanı onlara göstermeye calışmaktır..
amerikalarda bizle dalga geçiyor bunlar popolorunu yıkıyorlar diye![]()
Gördüğüm en b.ktan başlık bu olsa gerek![]()
ewet koyu renkli ayrıca buyuk bı sorun![]()
)) Ay çok güldüm yahu vize haftama girerken iyi oldu bu enerji..Şahane bi başlık ve de hakketen cok önemli. Bİlmeden gitseydim kafayı yerdim scaba bi yerde var da cok teknolojik bişi yapmış adamlar da ben mi goremorum bbulamıyorum derdim kesin
Lütfen bu tarz konulardan da bahsedelim. birçok site dolasıyorum ama teknik bilgiler haricinde bişi bulmıyorum-- burası hariç![]()
GüLümSe GüL GüNeŞee
farkımız bu![]()
ya iyi tamam adamlar cözümğ bulmusta acaba isstenen tazyigi werıyr mu sorunn bu![]()
yalnız başlık gittikçe iğrençleşiyor![]()
koyu renkler kapkaranlık olmaya başladı. tazyik mazyik :P
Arkadaşlar yok mu şu aleti kullanan daha önce?![]()
Beyler cidden başlık görmeyeli değişmişTazyik mazyik ne hale gelmişiz. Ovalama tekniklerine de girelim madem çekingenliği bozduysak
![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks