1000 den başlıo miami inkvala paranız varsa istanbulda tavsiye edebileceğim birisi var...adam için şu anda türkiye nin en iyisi deniyor..
1000 den başlıo miami inkvala paranız varsa istanbulda tavsiye edebileceğim birisi var...adam için şu anda türkiye nin en iyisi deniyor..
gitarist mi değil mi bilmiorum onu..
slm arkdaşlar ben uzun suredır tattoo yaptırmayı dusunuydm fakat dedım kı madem amerıkaya gıdıyorum neden burda yaptırıyım kıbu ısı yerınde yaptırmak hemde amerıka hatırassı anısı kalsın ıstedım fakat ben bu tattoo yapanları nerden bulucam orda yada her yerde var mı yaptıran veya bılgısı olan fıyatını bılen arkdaşlar yaazarsa sevınırım
KONU AÇMADAN ÖNCE FORUMDA ARAMA YAPIN LUTFEN
ben tattoo makinası alacağım oradan fiyatları hakkında bilginiz varmı tattoo cok istiyorum kendi tatto mu kendim yapcagım zaten...
cok fazla tatoo dukkani var bazi alisveris merkezlerinin icinde bile mevcut bulursun rahatlikla
LIVE IS LIFE
benim ensemin kulağa yakın kısmında siyah bi dövmem var iyice görünüyor işim ride operator lük patron kıllık yapmasın çocuklara kötü örnek olursun zittir git almıyom seni işe diye![]()
Türkiyenin en iyisi Luba Goldina dır. Miami Ink kadar süperdir dövmeleri.
Facebookda profiline göz atabilir, ekleyebilirsiniz kendisini. Büyük saygım vardır valla bu kadına.
Bende yaptırıcam param anca abd dekilere yeter çünkü. Bakalım.
miami Ink te dövme 1000 den başlıyor demiş çamur internette baktım ama oranın fiyatlarını bulamadım.kesin bi bilgisi olan varmı miami Ink hakkında..
ben 100 dolara yaparım tattoo birader ne istersen, zaten amerikadayız amerikada yaptırdım dersin her türlü :P şaka bi yana ben bu tattoo işini burada yapmak istiyorum. o yuzden makina alacağım. aynı yerde çalıştıgımız tırnak içinde tattoo cuyum diye gecinen birinin tüm göğüsüne bi phoenix kuşu yaptım omuzlara kadar devam eden umdumdugumdan daha ileri goturebilecegimi dusunuyorum bu işi( daha once 5 tane filan tattoo yaptım) . diger calışanlarda istiyor fiyat konusunda hic bi bilgim yok, acaba ne kadara gider? cok ucmak istemiyorum musteriyi kaybetmemek acısından.bide new yorkta nereden tattoo makinası alabilirm kaliteli birşey istiyorum. ebay de setler var ama cinden geliyormus. baska bi yer florida colors acaba florida da olupta bana gelirken tattoo set alıp new yorkta burakacak birisi varmı parasını oderim. 80 ila 100 dolar arası zaten. amacım birisinin orada aletin calıştıgını gormesi cunku siteye gelen onlarda yorumdan 3-5 tanesi makina calışmıyor diyordu.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks