Work and Travel
Toplam 551 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Taharet musluğu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı neo-kimyager Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yavaş

arkadaşım yazdıklarından rahatsız oluyorum
    biraz düşündükten sonra yazarsan, daha güzel olur
    Yazdıklarının hangisinden rahatsız oldun.Adam ne demişse doğru demiş Müslümanız elhamdülillah.Adam güzel örnek olmamız lazım demiş yanlış mı demiş?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ThunderStorm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarının hangisinden rahatsız oldun.Adam ne demişse doğru demiş Müslümanız elhamdülillah.Adam güzel örnek olmamız lazım demiş yanlış mı demiş?
    1- Kafirler( ki ben bu kelimeyi hakaret amaçlı kullanmam, ilm-i hal olarak kullanırım) at gibi pisliorlarsa, müslümanlarda at gibi pisliyorlar. Aynı şeyi yapıyoruz.
    (peygamber, tuvaletten çıkınca, Allah'a beni bu rahatsızlıktan kurtardın diye dua edermiş. Evet bu insani/hayvani bir tarafımızdır, hepimiz vücudumuzda b.k(pislik) taşırız. Müslüman, kafir, budist, türk, ingiliz, din hocası, papaz, entellektüel, hocaefendi, imam, sanatçı, başbakan)

2- "Makatlarına kağıtla zımpara yapmak" bizde elimizi nereye götürüp, suyla zımpara yapıyoruz. İyyyy.

3-"Pislik insanlar kafir olandan temizlik beklemek yanlış olur zaten", adam kafir olabilir, niye pislik diyorsunuz. Kafirden temizlik bekelemk yanlış mı, niye sadece kafirler yanlış-kötü-pis iş mi yapar?

4-"Müslüman olarak her yönden herkese örnek olmalıyız." güzel söylemiş. Katılıyorum.

Bu fanatizm nedir Allah aşkına?
    Konu neo-kimyager tarafından (26-03-2010 Saat 07:15 PM ) değiştirilmiştir.
    Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks