Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Beyin Fırtınası...!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

BENCE insanları zihinsel anlamda hayata bağlayan tek şey GELECEĞE YÖNELİK UMUTLARIDIR...konuyu bıraz acmak gerekirse beklentısı olmayan ınsanın hıc bır seyı kalmamıs demektır.her ınsann oyle yada boyle((yok dese bıle,inkarda etse)) hayalleri vardır..gerceklesmeyecegını bılse bıle bunları dusunmek insana yasama sevıncı verır..umutlar bir dusunceye bır ınsana bır nesneye baglanabılır.ama hayallerını dusunen ınsan en zayıf anında bıle anlık sevincler yasayabılır ve bu ona extra bir zihinsel ve dolayısı ıle extra fiziksel kuvvet saglar.... bana böre boyle arkadasım =)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı V!p3r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BENCE insanları zihinsel anlamda hayata bağlayan tek şey GELECEĞE YÖNELİK UMUTLARIDIR...konuyu bıraz acmak gerekirse beklentısı olmayan ınsanın hıc bır seyı kalmamıs demektır.her ınsann oyle yada boyle((yok dese bıle,inkarda etse)) hayalleri vardır..gerceklesmeyecegını bılse bıle bunları dusunmek insana yasama sevıncı verır..umutlar bir dusunceye bır ınsana bır nesneye baglanabılır.ama hayallerını dusunen ınsan en zayıf anında bıle anlık sevincler yasayabılır ve bu ona extra bir zihinsel ve dolayısı ıle extra fiziksel kuvvet saglar.... bana böre boyle arkadasım =)
    bu arkadaşa genel olarak katılıyorum..insanları hayata bağlayan sey umuttur, kendi farketmese de herkesin bir amacı vardır. amacı olmayan insan boşluğa düşer..ayrıca dünya hayatına ne kadar bağlanılmalıdır o ayrı bir soru. şahsen ben topu topu 50-70 sene sonunda sonlanacak ve geriye birşey kalmayacak bir hayata bu kadar bağlanmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. dünya hayatından daha supreme bir olay var olduğunu düşünerek dünyanın buna bir hazırlık süreci olduğuna inanıyorum..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)