kim hangi işleri aldı bi gorelim artık.
ben size bugunu anlatayım:benım seansım 10:30 daydı ama arkadsımın seansı 8:30 da sırketımız bizi aynı seansa koyacak kadar sallamamış. nese.guzel bi istanbul sabahı 5:30 da kaktım yol uzundu.8.15 te fuara gelmıstım.yavas yavas millet gelmeye baslıodu ve arkadasımla benı aynı seansa almayacaklarını soledıler,sansızlık burda basladı,arkadasımı oryantasyon tarzı bı seye girdi ve ondan sonra cedar point isverniyle gorusmeye basladılar isverenin adı jamie.ben de o sırada dısarda beklerken
2 cumle kuramayan adamları gordugumde biraz rahatlamıstım,heralde bana ride verirler dedim,ama evdekı hesap carsıya uymadı tabi,herneyse arkadasım cıktıgında sweep olmustu ve kendinin bi kac kelime dısında hic bise konusmadıgını soledi.ben biraz daha rahatlamıstım,sonra oryantayon tarzı olaya bizde girdik ve ordaki yetkili sabah sabah bizle kafasını yasadı,uuu banana uuuu banana seklınde sarkı soylettırıp dans ettırdı.oryantasyonda eger bi sorununuz olursa bize solemekten cekınmeyın tarzı seler soledi.sonra jamie hanımın yanına gectık,iceri 20 kısı alındıgımız ıcın gruplarla aldı bizi once ilk sırayı ben 2 deydim

sonra bana sıra geldi yani ole sanmıstım.o sırada benden baska herkes arkadas diye beni arkaya salladı sen bi dahakıne gel dedi.iste o an sanssız bı gun oldugunu anladım.ve sonunda bıze sıra geldi,gittim tam dibine oturdum.zaten bize bastan dedi ride host istemegın.
benle giris konusmasını yaptıktan sonra neden reklamcılıgı sectın dedi bende oyle kaldım,ne dıyecegımı bilemedim ı can do it le gecıstırdım sonra bi kac soru daha sordu heyecendan olsa gerek gramer hatası yaptım.
sonra is icin donunce bana restroom attendant,laundry ,room attendant gosterdi.eger bizle calısmak istiyosan bunlardan birini secebilrisn diye posta koydu,tabi dıger arkadaslarada aynı sekılde,ben dusundum dusundum restroom olsun dedım .sonra orda 3 sene calısmıs biri geldi jamie i tanıo,yanımdakilerin arkadasıymıs
jamie ye bunları ride host yaparmısın tarzı bı seler soledı.oda hayır dedı sonradan sadece bi tanesini yapabılırım dedı ama bi kac soru sordu eger birinin cocugu parkta kaybolursa ne yaparsın tarzı seler yanımdakıler cevap veremıordu,bende sorularına cevap verebilirim diye atladım ama sadece guldu.onların hicbiride ride olamadı.sonra tam kalkerken aynı soruları bana sordu ben cevaplayabildim sonra istesen senı food yapabilrim dedi ben onada gonulsuzdum cunku forumda kotu seler okudum food hakkında sonra kendısıne sordum.sana gore hangisi daha iyi,durust olmak gerekırse dedı,restroom da daha fazla para kazınırsın dedı ve sadece tuvalet temızlıgı yok dedı

aynı zamanda dısardada dolasabılırsın ama food ta pek gezemessın dedi.bende tamam restroom iyi dedim.
KISACASI RESTROOM ATTENDANT.
Yanarım yanarım once gırenler ıkı kelıme konusmayanlar sweep lerı ride ları goturdu biz buna kaldık

Bookmarks