manhattan.!! verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Senin de dediğin gibi firma çok önemli değil; ama çok ilgisiz birileri ile de muhatap olmak istemiyorum.Şuan firma konusunda karar aşamasındayım. En duyarlı şu ana kadar Karya firması ilgilendi.Okul olarak Case Wester Reserve University de karar kıldım.Evet biraz pahalı ama kendimi sağlama almak açısından en verimlinin orası olacağını düşÃ¼nüyorum. 4 aylık yarı yoğun yani haftada 20 saatlik bir kurs tercih edeceğim eğer kurs sonunda yeterli bir toefl skora ulaşamazsam uzatabilirim zaten. Kafamı şu an da karıştıran bankada yüklü bir para göstermek ve vizeyi kolayca elde edebilmek; çünkü benim orada dil okulundan sonra master düşÃ¼ncem var; fakat konsolosluğa nasıl bir şeyler demeliyim ki benim oraya yerleşme mantığıyla gittiğimi düşÃ¼nmesinler. Bu konuda tecrubeli olan daha önce dil okuluyla gitmiş arkadaşların fikirleri çok önemli benim için. WAT için biraz daha rahat bir durum mevcut vize alabilmek için; fakat dil okulunda sanırım daha farklı bir prosedür işletiliyor..
Bookmarks