Work and Travel
Toplam 65 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ups pasaportumu kaybetti!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Seni konsolosluga yonlendirdilerse sanki ups kaybetmemis gibi. Konsoloslukta kaybolmus. Ups kagitinda kargo numarasi yazmasi lazim. Ups'un sitesine girip kargo nonu yazinca herhangi bi bilgi geliyor mu?

Ayrica dava falan acmayla da tr de bi halt olmaz. Dava, avukat falan masrafi derken dunyanin parasini verirsin. Davanin sonuclanmasi da 2-3 yili bulur. En kotu takipsizlikten dosya kapanir Bosuna o kadar paran gitmis olur

Zaten adamlar herseyi halledeceklerini soylemisler. Sikinti cekecegin birseyde yok zaten.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seni konsolosluga yonlendirdilerse sanki ups kaybetmemis gibi. Konsoloslukta kaybolmus. Ups kagitinda kargo numarasi yazmasi lazim. Ups'un sitesine girip kargo nonu yazinca herhangi bi bilgi geliyor mu?

Ayrica dava falan acmayla da tr de bi halt olmaz. Dava, avukat falan masrafi derken dunyanin parasini verirsin. Davanin sonuclanmasi da 2-3 yili bulur. En kotu takipsizlikten dosya kapanir Bosuna o kadar paran gitmis olur

Zaten adamlar herseyi halledeceklerini soylemisler. Sikinti cekecegin birseyde yok zaten.

Konsoloslukta kaybolmadı.Ups takip numaramla girdğimde ana şubeden geçip 3.şubeye geldiğinde,kurye dağıtıma çıkaramadan kaybolmuş.Ya da çıkardı ama kurye kaybetti orasını bilemiyorum.
    (bundan sonrası alıntı yaptığım arkadaşa ithafen değildir)

Açıkçası üzerine bu kadar titizlendiğim bir konuda böylesine amatörce bir hatanın yapılmış olması beni gerdi.İlk anda duyduğum gerginlik ve endişeyle hemmen buraya yazdım.Hala endişelerim tamamen giderilmiş değil,çnkü yaparız ederizin dışında somut bir çözüm duymadım.Bu yzden amma gerginlik yaratıosun tarzı cümlelerinizi kendinize saklamanızı rica ediyorum.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı earwen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konsoloslukta kaybolmadı.Ups takip numaramla girdğimde ana şubeden geçip 3.şubeye geldiğinde,kurye dağıtıma çıkaramadan kaybolmuş.Ya da çıkardı ama kurye kaybetti orasını bilemiyorum.
    (bundan sonrası alıntı yaptığım arkadaşa ithafen değildir)

Açıkçası üzerine bu kadar titizlendiğim bir konuda böylesine amatörce bir hatanın yapılmış olması beni gerdi.İlk anda duyduğum gerginlik ve endişeyle hemmen buraya yazdım.Hala endişelerim tamamen giderilmiş değil,çnkü yaparız ederizin dışında somut bir çözüm duymadım.Bu yzden amma gerginlik yaratıosun tarzı cümlelerinizi kendinize saklamanızı rica ediyorum.
    Takip numaranda hareket olmussa ve pasaport yoksa %100 ups suclu. Kargo tasimaciliginda zaten tasinan urunler sigortali oluyor. kargon kaybolursa veya hasar olusursa urunun degerini odemek zorundalar. Ki adamlarda zaten yeni pasaport masraflarini falan karsilayacaklarini belirtmis. Dava falan acsanda bi ise yaramayacak.

Ayrica 3. subeye geldiginde kaybolmus dedin. Subeye gelen urunler tek tek barkoddan geciriliyor. 3. sube neresiyse oraya telefon acip tekrar durum hakkinda bilgi alabilirsin. Belki subede bulmuslardir, veya kamyonda falan kalmistir gormemislerdir.

Arkadaslar gerginlik yaratiyorsun tarzinda degil de panik yapma tarzinda yazmislardir. Herkesin basina gelebilecek birsey. Sansizligina gelmis. Boyle seyler icin gerilip, moralini bozmaya degmez.

Insallah bi an once kavusursun yeni pasaportuna.
    Sometimes memories can kill...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

O pasaportu Amerikadaki kargo şirketi kaybetmiş olsa hayatı kurtulurdu oradan alacağı tazminatla

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)