Work and Travel
Toplam 403 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizede sorulan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

arkadaşlar meraba. büyük ihtimal 5 nisan istanbul görüşmem war. we iş weren anlasmaları fes etti.türk öğrenci almayı düşÃ¼nmüomus. geçen sene giden türk öğrenciler cok gereksiz dawranslar sergilemşler. we suan srketmde virginia beach te hiç işi yok. bşka bölgeleride düşÃ¼nmüoduk. bütün belge işlerini hallettm. tam 'tamam bitti' dedk işler cıgrndan cıktı. yeni iş arıo şirket. cok zor bi duruma düştük.we ilgilenmiolar artık bizimle. napıcgmzı sasırdık artık lanet ettm gerçekten burnmdan getirdiler. napcagmz belli deil suan sirket önmzdeki hafta belli olcak dio 2 haftadır. napablrm bu durumda bi yol gösterin bana lütfen kafyı yicem yoksa....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı xcover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meraba. büyük ihtimal 5 nisan istanbul görüşmem war. we iş weren anlasmaları fes etti.türk öğrenci almayı düşünmüomus. geçen sene giden türk öğrenciler cok gereksiz dawranslar sergilemşler. we suan srketmde virginia beach te hiç işi yok. bşka bölgeleride düşünmüoduk. bütün belge işlerini hallettm. tam 'tamam bitti' dedk işler cıgrndan cıktı. yeni iş arıo şirket. cok zor bi duruma düştük.we ilgilenmiolar artık bizimle. napıcgmzı sasırdık artık lanet ettm gerçekten burnmdan getirdiler. napcagmz belli deil suan sirket önmzdeki hafta belli olcak dio 2 haftadır. napablrm bu durumda bi yol gösterin bana lütfen kafyı yicem yoksa....
    G.olsun. umarım kafanıza göre bir iş bulursunuz.Galiba işiniz Bush Gardens dı?

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ewt öleydi. snra vb motorworld oldu. o da aynı sorundan almıcakmıs. suan uyku ble yok bnde. brnmdan getirdler herşeyi. adam bna elmde şuan iş yok dio. ya diorm kardeşm elnde iş yoksa nası olck bu iş. halledicez dio. hemde türkiyenn en büyük wat şirketlernden birisi. we adamı bugn yne aradım adam beni azarlmya calıstı. baya bi sertleşti knsma. snra geri adm attı. ya müşteriyim ben kardeşm diorm 5 mlyar cıkıcak cebmden diorm adam hla hikye okuo bna. .................................................. .....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı xcover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt öleydi. snra vb motorworld oldu. o da aynı sorundan almıcakmıs. suan uyku ble yok bnde. brnmdan getirdler herşeyi. adam bna elmde şuan iş yok dio. ya diorm kardeşm elnde iş yoksa nası olck bu iş. halledicez dio. hemde türkiyenn en büyük wat şirketlernden birisi. we adamı bugn yne aradım adam beni azarlmya calıstı. baya bi sertleşti knsma. snra geri adm attı. ya müşteriyim ben kardeşm diorm 5 mlyar cıkıcak cebmden diorm adam hla hikye okuo bna. .................................................. .....
    ben de mal gibi iş seçimini şirkete bıraktım ..istersen senın yerıne biz mülakat olmayan bi iş bulalım sana deyıp kandırdılar..senın ıngılızcen kotu mulakata gırmeden gecersınız dedı ama mulakat ne abıcım ozamanlar saftık tabı kasım ayında kayıt yaparken..30 saatlık işe attılar ustelık ben otel işi istiyoken mcdonalds işine.haftalık200 usd kazancam yarısı kalacak yere bı kısmını da yola verecekmısım..ben kabul etmedım tabı iptal edıldı ..bekle sımdı nyapcaz bılmıyorum nzaman bellı olur benım iş ....
    Konu sucre tarafından (25-03-2010 Saat 12:32 AM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks