Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu forumdayım bir çok bilgi paylaşımında bulunmuş ve bu forumdan çok şey öğrenmişliğim var. Bu yüzden herşeyin başında herkese tüm yardımlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim, özellikle Melih arkadaşımıza.

Geçen yıl WAT ile Amerika'ya gittim ve şimdi de önce dil okulu ardından da master düşünüyorum; fakat dil okulu konusunda kafam biraz karışık bir kaç okulla görüştüm ve master öncesi dile yönelik kursları genelde 8 ya da 12 haftalık şeklinde oluyor; fakat bu bana ilk bakışta Toefl için pek yeterli gibi görünmüyor.Ben ilk başlarda 6 aylık bir kurs düşünüyordum. Hem haftalık 20 saatlik legal çalışma hakkım da olduğu için;ama şimdi diyorum ki 3 aylık bir toefl programına gitsem ve sonrasın da eger yeterli gelmezse bunu uzatsam diyorum Açıkçası kafam çok karışık gitmeyi düşündüğüm şehir Cleveland ve listemdeşu üniversiteler var: Case Western Reserve Universitesi, Cleveland State Universitesi, Kent State Universitesi ve Akron Universitesi. Bunlar hakkında bilgileri olan ve dil okulunda yapmam gerken en mantıklı şeyin ne oldugu konusunda herkesin fikirleriniş bekliyoru Kafam çok karışmış bir durumda bir an önce de
işlemlere başlamak istiyorum. Ayrıca dil okulu için şirket seçimi ne kadar önemli bu konuda da fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim..