Şimdi konuya bi açıklık getireyim. Şimdi siz ne kadar çakallık diye gidin. Ordaki insanlarda sandığınız kadar aptal değil. Yabancı pasaportlarda öyle senin dediğin gibi kendi sistemleriyle bakmıyorlar bizim sistemi bilerek bakıyorlar. Ha giren adam vardır ama ya kapıdaki acemidir yada eleman göz yummuştur (ki bunun olması az bi oran) Orda birsürü rus wat öğrencisi var emin ol senin tabirinle o ruslar hepimizden daha çakal ve o ruslar yüzünden o bütün kapıdaki görevliler wat öğrencilerini mimlemiş durumda. Benim çok arkadaşım öyle girmeye çalıştı hepsi de kapıdan paşa paşa geri gönderildi ayrıca "seni birdaha burda görürsem polise şikayet ederim" tehdidi de cabası.... Gidin wal-mart'tan aldırın içkinizi bi arkadaşınıza için paşa paşa evde yaşınız gelince de gidersiniz club'a mluba hem club bar nedir yaaaa... Asıl eğlence zaten orda değil olay HomeParty'dir arkadaşım. Kur ortamını yap arkadaşını bidaha barın, clubın yüzüne bakmazsın.

Ayrıca en ucuz 24'lük bira 11$ filan budweiser 17$ olması lazım evet heineken güzel ama pahalı accık.

Bide efese en çok benzeyen bitane meksika birası vardı ama adını unuttum oda efese benziyor.

Son bir uyarı!!! Evet burası çok ciddi bir konu arkadaşlar.
Filmlerden de görmüşssünüzdür Amerika'da weed kullanımı çok yaygın. Amerikalı gençlerin çok büyük bir kısmı bu şeyi kullanıyor veya en azından birkez denemişliği var. Ve çooooook eminim ki herhangi bi partyde hiç çekinmeden aletini ırdavatını çıkarıp normal bişeymiş gibi içmeye başlayabiliyorlar ve tabiki hiç bir yemeğini paylaşmayan amerikalılar bu şeyi paylaşmada üstlerine yok =))) Sizede mutlaka bir teklif gelecektir. Beni böyle şeylere karşı biri sanmayın fakat ben yine de uyarı mı yapmak istiyorum. Kabul etmeyin!!!! Çok tehlikeli... Amerikalılar için öyle değil ama.... En fazla 6 ay rehabilite cezası alırlar. Zaten 18 yaşından küçüklerse sadece aileleri gelene kadar police offisinde misafir edilirler. Onlar birşey olmaz bak biz nasıl içiyoruz filan diyecektir. Hatta bazıları sizin evinize gelip sizinle beraber içip sonra satmayada çalışabilir. O yüzden hiç tehlikeye atmaya gerek yok.