İstanbulda vize görüşmesine girmiş arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını bekliyoruz![]()
İstanbulda vize görüşmesine girmiş arkadaşların tecrübelerini paylaşmalarını bekliyoruz![]()
forumda cok var aratırsan bulursun yada yarını bekle bizzat kendim anlatıcam![]()
I made a promise never to settle...
insanoğlu işte tatmin olmuyor yarını bekilorum..
aldım geldim hadi bakalım next!![]()
I made a promise never to settle...
süpersin,hayırlı olsun![]()
Konu gökmenkaraaslan tarafından (10-03-2010 Saat 08:35 PM ) değiştirilmiştir.
2 sert bayan-1 bey ve 1 bayan çok güleryüzlü...sert olan bayan bana denk geldi,,,hiç heyecanım yokken heyecandan ölüyodum suratını görünce...ds im gelince göndericem pasaportla,yeşil kağıt verdi...
12 martta istanbulda vize randevusuna girdim bugün geldi pasaportum vizem basılmış güleryüzlü bayana denk geldmheyecanlancak ne varsa çok heyecan yaptım ne dediğimi bilmiyorum
okulumu bölümümü sınıfımı transkriptm neden düşÃ¼k bu programı nerden duydm kusenden deyince onun gittiği yer çalıştığı iş bu kadardı herkese kolay gelsn gerçekten heyecanlancak bişey yokmuş
![]()
ya benim de 15'inde pazartesi günü. sabah sabah 7.45 de. korkuyorum yaffffffffffffff!
teşekkür ederm herkese inş. alırsınz sizde bu arada girdikten 1 gün sonra gelince dedm süper vermediler vizeyi herkes 2 hafta sonra gelir falan dedi sabah kargodan geldi biri pasaportunuz dedi aldm paketi dedm vermdiler kesin masaya koydum neyse uyumaya devam edeym dedm2 saat sonra falan açtım paketi sonucu öğrendm
rahatlığa bak
vize görüşmem bitti ya
biraz karışık anlatmışsın, çok anlayamadım....
biraz öyle olmuş
kısaca vize görüşmesinden 1 gün sonra kargo şirketinin paketinin içinde pasaportm gelince vizem basılmamıştr vizeden red almışmdr dedim paketi bile açmadım uyumaya devam ettm
![]()
harbiden epey rahatmışsın yalnız![]()
Çok korkmuştum ama değmezmiş o kadar korkuma...
Çok heyecan yapmayın, benim gibi cümleleri birbirine katmayın.
7:45 randevusuna girdim, hemen ardından Tekirdağ'a ailemin yanına gittim ve 1 saat sonra şirketim "Pasaportun geldi, hayırlı olsun vizen." diye aradı.Yani konsolosluktan çıktıktan 8-9 saat sonra öğrendim vize aldığımı.
Çok şaşırdım, bu kadar hızlı olduklarını bilmiyordum.![]()
ne yapayım barış uykum kaçıcaktıen azından hiçbirşey gelmemiş gibi davrandm
bu arada senin vize görüşmen ne zamn barış ya bi girde kurtul valla sonrası çok güzel oluyo![]()
ben daha sevis'i yayınlatmadım ya rahatlık çöktü üstüme gider alırım bir ara vizeyi modundayım nedense.
benm havada tabi sunumlar ödevler sınavlar tez uçuştuğu için dedim bu çıksn bari![]()
tez zorlar tabi iyi yapmışsın sahiden. zaten ben bi dersten kalsam bile bütünlemesine girmeden direk gidicem Six Flags'e
earewen arkadaşım, karşılaşırız o zaman!
Muhtemelenilk alınacaklardan olacaksın herhalde.belki de senn görüşmeni dinleme şansım olur önlerde oturursam :=)
yaf benim DS formum yoktu yeşil bir kağıtla beraber pasaportumu geri verdiler. o belge geldiğinde konsolosluğa postalayacakmışım. yani tam olarak durum nedir bilmiyorum.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks