Finally derler yaa işte harbiden finally yaa![]()
aldım sonunda 2 yıllık pasaportu daha doğru almadım Salı günü alcam Emniyetden,
"Emniyetin yönetmeliğine göre 3 aydan 2 yıla kadar pasaport harcında muaf olabiliyormuşuz fakat vergi dairesindeki VİCDANLI memurların insiyatifi (Allah insaf versin onlara) doğrultusunda imiş. Okul oraya ne yazarsa yazsın ister 5 yıl ister 10 yıl isterse 1 yıl memur ne isterse onu verirmiş."
Neyse bütün uğraşlarım sonunda 300 TL vermekten kurtuldum; KAYSERİ de ve ERCİYES üniversitesinde ilk olmanın gururuyla 300 TL den daha değerli birşeylerin olduğunu keşfettim![]()
![]()
Memurlar tebrik etdi beni sonunda![]()
![]()
Emniyetdekiler, Rektörlük öğrenci işleri, Vergi Dairesindeki memurlar beni gördüklerinde "şunun işini yapın yaa gitsin burdan yoksa yine gelir diyolardı![]()
(tabi yapmıyolardı bende yine gidiyordum.)"
Rektörlüğe 6 defa Vergi dairesine 5 defa vergi dairesi başkanlığına 2 defa ve emniyet'e 2 defa gitdim![]()
her gün yeni bir belgeyle gidiyordum ve kavga ediyodum memurlarla. En son Vergi Dairesi Başkanına kadar çıktım. En küçük memurdan başladım.
Darısı size arkadaşlar eğer inanıyorsanız yapamayacağınız hiç birşey yoktur![]()
![]()
Belgeleri paylaştım arkadaşlar sizde benim gibi 2 ay uğraşmayın diye vize almak daha kolay![]()
![]()
Bookmarks