Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ne yapsam nerelere sorsam ?:)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cvplar için çok sağol..

Peki insanlarla baya iletişim kurabileceğim işler nelerdir ?...İngilizce açısından ??...

ikinci olarak eğlenebileceğim bizim gibi gençlerin bol olduğu gezilebilecek bi eyalet istesem sizden nereyi önerirsiniz??..

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı MithrandiR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki insanlarla baya iletişim kurabileceğim işler nelerdir ?...İngilizce açısından ??...
    Aslında çalışırken değil daha çok günlük hayatta yani kendi sosyal yaşantın içerisinde dilini geliştiriyorsun. Birde eğlence parklarında çalışırken günde yüzlerce insanla muhattap olacağın için epey konuşma fırsatı yakalarsın. Hatta sen konuşmak istemesen bile insanlar gelip sana bir şeyler soracaktır ve cevaplamak durumunda kalacaksın.

Alıntı MithrandiR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci olarak eğlenebileceğim bizim gibi gençlerin bol olduğu gezilebilecek bi eyalet istesem sizden nereyi önerirsiniz??..
    Bene NJ nin Wildwood şehrindeydim. Orda yüzlerce hatta binlerce uluslararası öğrenci var ve tabi amerikalılar da. Eğlence mekanları, partiler falan, her gece bulabilirsin...
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Çok teşekkürler hati cvplar için ben yine sizin başınızı ağrıtırım , merak ettikçe ..

Wat Profesörü hati - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Estağfirullah, ne baş ağrısı, herzaman, menuniyetle...
    Her türlü istek, görüş ve şikayetlerinizi hayatikilic@turkishwat.net adresine iletebilirsiniz.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadaşlarım siteniz hayırlı olsun bende şans eseri buldum bu siteyi hızır gibi yetiştiniz valla bende bişeler sormak istiyorum. danışmanlık bana iş ve yer ayarlarsa 1100$ istiyo. ama işi ve evi kendim oraya gidince bulursam 700 e düşüyo. siz bu konuda bana ne önerirsiniz. ilk gittiğimiz için bunları yapmamız zor olurmu.bide ekleyeyim philadelphia ya gitmek istiyorum. orda da 3 senedir univ. okuyan arkadaşım var. bana bazı konularda yardım edeceğini söylüyor. konaklama sorun olmaz gibi gözüküyo ama iş bulabilirmiyim sizce?eğlence parklarına dışardan eleman alıyolarmı?

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

passionate öncelikle aramıza hoşgeldin. valla 1100 doların içinde şirketin alacağı 250 dolar oluyor geriye kalan 150 doları ne diye kesiyorlar bilmiyorum. Ev konusunda ilk gittiğinde zorluklar çekebilirsin. O yüzden sana kalacağın yer konusunda garantili olarak gitmeni tavsiye ederim. Ha bir de gittiğinde herşey yolunda gitmyebilir. Yani evi ya da hostel'i artık herneyse çok rahat biryer olarak düşünme. İlk zamanlar çok zorluklar çekebilirsin her konuda. (özellikle tuvalet kültürü açısından )

philadelphia'ya birkaç kez gitmiştim bazen de yolumu şaşırıp girmiştim. Ama hati bu konuda master yapacak düzeye geldi çünkü belli bir süre philedelphia'da kaldı ve çok beğendi. dediği gibi siyahların çoğunlukta olduğu bir yer philadelphia.

Geçen sene nj wildwood da bir eğlence parkında life guard olarak görev yaptım. eğlence parkları adı üstünde eğlenceli yerler. Eğer eğlenmeyi biliyorsan sıkıntı çekmezsin.

Başka soruların olursa burdayız. sana şimdiden başarılar
    admin (at) turkishwat.net

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

evet eğlence parklarını kesinlikle tavsiye ederim. madem oraya gidiyorsunuz eğlenmeye gidin. ama para biriktirmek istiyorsanız tek işle çok zor çoook

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks