ben size gecen sene basima gelen bi olayi anlatiyim.3 arkadas nj si de supermarkette ise gircez diye gittik sonra 3 gun new york ta oryantasyon vardi iste orda new yorker hotel de 3 gun kalioz orda 2. gun SSN basvurulari yaparken bize interexchange deki gorevliler travel info muzu verdiler ki bi baktik sirket farkli adamlara soluyoz bu bizim is deil diye adamlar beni baglamaz sizin isiniz bu diyo sonra turkiyede ajansi aradik onlarda ozur dileriz karismis sizin is artk onlardin dedigi ise gidin dediler sonra neyse gidelim dedik bi baktik dondurmaci isi isverende arap adama ehliyetimi yeni aldim araba surme tecrubem yok diom adam sen yaparsin dio bana arabalarda kocaman track bi de hurda bide ise baslarken kamyonu doldurcagin parayi pesin verceniz diyo konaklama yok sonra bize bi yer buldu konaklama icin baya pahali bi yer neyse biz dedik yok biz bu isi yapamicaz benzindi mal parasidi derken zaten ehliyette yeni biz bu isten hem para kazanamayiz hemde tehlikeli dedik gittik atlantic city ye ordada bi baktik sadece chair isi var onlari yapanlarda pisman sonra long beach island a gittik orda bi yerde is bulduk ve isimizde super cikti yani az kalsin erken donuyoduk macera ustune macera oldu