Benim gibi not ortalamas 2.00'ın altında olan arkadaşlar. Eğer şirketiniz size vize alamazsanız koşulsuz program ücretini iade etme garantisi veriyorlarsa lütfen buna inanıp pazaranızı ödemeyiniz.Öncelikle yapacağınız şey; şirket yetkilisiyle hemen bir iki maddelik sözleşme yapmasını isteyiniz ve sözleşme maddesinde bunun work and tavel programı olduğunu ve ödediğiniz tutarı yazmasına özen gösteriniz.Taraf olarak şirket ismi ve sizin isminizi yazdırıp tarih yazıp altını imzalayınız.Bundan iki kopya olarak hazırlatıp sözleşmenin altına'işbu sözleşme iki nüsha halinde düzenlenmiştir' ibaresini mutlaka koydurunuz ki ileride çıkacak bir uyuşmazlıkta bıu sözleşmenin iki tarafta da olduğu anlaşılsın. En önemlisi asıl sözleşmeyi imzalarken mutlaka asıl sözleşmeye bakınız ve orada kesinti ve iade şartlarını okuyunuz. Eğer sözleşmede kesinti var ise sözleşmeyi imzalamayın ve bu maddenin çıkartılmasını isteyiniz. Eğer çıkartmak istemezlerse elinizde para ödediğinize karşı makbuzlarla ve önceki imzaladığınız sözleşmeyle yasal yollara başvuracağınızı söyleyiniz. Çünkü an itibari ile benim başıma geldi bu durum ve şirketten bu maddenin çıkarılması için mail attım az önce bakalım pazartesi günü ne cevap gelecek.Kayıt olurken bana iade garantisi vermişlerdi ancak görülüyor ki yalan söylemişler.Lütfen haklarınızı bilin sözleşmeleri iyice okuyup imza ediniz... Umarım maddeyi çıkarırlar.. yoksa... şimdi onlar düşünsün ;=)
Bookmarks