Arkadaşlar öncelikle bu siteyi şans eseri buldum iyikide bulmuşum gerçekten bağımsız wat tartışma paltformu olarak bi burayı gördüm tebrik ederim ..Meraba deyim ayrıca hepinize ..

Sorularıma geçeyim..

1-Bu sene biz 2-3 arkadaşla wat a gitmeyi düşnüyoruz 2 şirketle felan konuştuk tanıdıklar aracılığıyla united towers olabilir diye düşündük ama orada galiba bi kontrat imzalatılıyomuş işten ayrılmasın diye..Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz kontrat işi için??..Bana kötü gibi gelmedi garanti hiç olmazsa??..

2-Ve iş olarak ta aqua parklar tatil köyleri gibi yerler düşnüyorus yani fazla ağır iş olmasın öyle aman aman para kazanmayalım, ama eğleneyim , gezeyim çevreyi diye düşnüyorus.Bu gibi yerler için tavsiyeleriniz nelerdir tabi gençlerin bol olduğu yerler de diyebiliriz maksat eğlenmek ..Eyalet bazında??..

3- Son olarakta gerçekten ingilizce gelişiyomu ?..Biz arkadaşlarda duymuştuk onlar bütün gün çalışıyosun mutfakta felan bi allahın kuluyla konuşmuyosun felan diyolardı bu bizi korkuttu ..İngilizce için sizce hangi iş olmalı??..

Biras fazla oldu ama cevaplarsanız sevinirim ..Görüşmek üzere...