arkadaşlar biraz uzun ama vakit ayırıp okursanız değerli görüşleriniz benim için çok önemli. ben bu sene work and travel a gitmeyi planlıyorum kız arkadaşımla fakat bazı şirketler bana full placement 3000 dolar herşey dahil hallederiz falan dedi çok pahalı geldi banada okadar durumumuz yok şuan.reklam yasak mı bilmiyorum kusura bakmayın ama ccn falan çok ucuz ve güzel kampanyalar yapmış güvenemedim açıkcası bilginiz var mı? bide şöyle bi sorum olacak ben bu sene motosikletimi değiştireceğim oyüzden 9000 lira gibi bi paraya ihtiyacım var bunu wat ile sağlamam mümkün mü? gezmiycem hiç evet gezmek kesin lazım deniyor ama ilk senemde gezmeyeceğim çünkü çok ihtiyacım var bu paraya kız arkadaşım diyorki benim kazandığımı alısverisimize harcar seninkinlede motorumuzu değiştiririz dedi banada mantıklı geldi ama bu meblayı kazanabilme imkanım var mı? ben 3 5 parça kıyafet bitanede laptop alacam gerisinde gözüm yok valla seneye gidersem alırım artık.tavsiyeleriniz nelerdir? alaska harici neler yapılabilir?saygılar sevgiler.