adros Nickli Üyeden Alıntı
Bilmiyorum ayni yerde bulunan iki ogrencinin fikri ancak bu kadar farkli olabilir. Turk ve Azerilerin bulundugu dogrudur sonucta isletmelerin neredeyse tamamini work and travel ogrencileri olusturuyor ve ayni tip isletme olduguna gore gitmeden oncede Amerikaya bircok ogrenci gonderen Turkiye ve Azerbaycandan insanin orada olacagini gorebilmen gerekirdi bana kalirsa.
Konuna yazmamin nedeni Wisconsinde insanlar Turkleri sevmiyor demen.Biliyorum Wilderness bu sezon sorunlu bir parkti.Ama onumuzdeki sene bircok insan wisconsin dellse gidecek ve bu yazdiklarini okuyunca akillarinda soru isareti olusacak. Wisconsin Dellste Turklere karsi herhangi bir irk,dil,din ayrimi ile kesinlikle karsilasmadim.
2.is konusuna gelince Wildernesstan bazilari calistigim parkin otelinde housekeeper olarak ise basladi bazilari farkli yerlerde calisti. Ben Wisconsin Dells te is begenmezlik yapmadiktan sonra bulamamanin sacmalik oldugu dusuncesindeyim. O kadar fazla bos is vardiki cevremde yorgunluktan calisamaz durumdu oldugumdan calismiyordum.Mcdonaldsda arkadasim gece shifti icin kac kere calismami soyledi birkac gece sadece bir ilan uzerine merak ettigim bir ride da calismak uzere basvurdum ve isveren daha uzun sure calismami istemesine ragmen bir hafta kadar geceleri calistim. Cevremde Turk,Bulgar,Rus her ulkeden ikinci isinde calisan onlarca kisi taniyorum. He diyeceksin belki hangi ayda geldi bunlar basina biri Temmuz basi biri agustos sonu ikiside farkli donemlerde istemeden bana gelen isler aradiktan sonra insanin karsisisna elbet farkli seceneklerde cikar.
Tamam Wilderness kotu bir isletme sanssiz bir is secmissin.Turk ve Azeri var diyorsun eyvallah ama 2. is ve Wisconsin insani hakkinda yazdiklarin sacmalik
Bookmarks