hepsi hurafe, inanmayin boyle seylere Amerika ozgurlukler ulkesi ; yedigin onunde yemedigin arkanda, hergece baska biryerde parti, guzel kizlar,yakisikli sarisin erkekler Dolara dolar dememeye basliyorsunuz bir sure sonra.Guzel yerler,yeni kultur,yeni arkadasliklar bizi bekliyor.Ne mutlu Hollywood yazisi onunde,Times meydaninda , white house onunde foto cektirene Guzel gunler bizi bekliyor, bunlarin hepsi bizi bekliyor demek isterdim ama ; ates dustugu yeri yakiyor arkadaslar.filmlerde gordugunuz gibi degil olay.o filmlerde gordugumuz ewi alabilmek icin yasalara uyarak altmis sene calismamiz lazim...guzel kizlar,yakisikli erkekler olmuyor ... herkez kosusturmacada ... o filmlerde gordugumuz olaylar ancak onsekiz yasini gecmemis genclerin yaptiklari.onsekiz yasina kadar aile bakiyor sonra kapinin yeri gosteriliyor... o yuzden bilincli gelin lutfen ...
onsekiz yasindaki cocugunu kimse disari atmiyor hikaye onlar.amerika cennet degil tabi ama turkiyeden guzel oldugu tartismasiz sen simdi sikinti cekiyorsun
ama inan burada olsan on katini cekeceksin.ben 4 ay oldu daha maas alamadim.o bakimdan vallahi amerika derim ben.
Bookmarks