Alıntı joesifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ayrıca programın amacının amerikan kültürünü tanıtmak sevdirmek olduğu açık fakat biz dahil katılan ülkelerde doların değeri esas kriter artık. gidenler görmüştür en çok bulgarlar ardından ruslar çalışırlar çünkü onların ülkesinde dolar çok değerli kendi para birimleri karşısında.. o yüzden ingiltere,fransa,yunanistan neden yollamıyor demeyin adamların orda çalışmaya ihtiyaçları yok çünkü kendi paraları abd de bile dolardan değerli

burdan da yeni katılacak arkadaşlara olumsuz yanlarını gösterirken olumlularını da gösterin; ben bir dizüstü, masaüstü, prof foto makinası, harici harddisk, ipod v.s. bir dünya şey aldım ve bunları Türkiye'de 5 katı fiyata ancak alırdım. 3000$ veripte de alamazdım. gezdiğim gördüğüm hariç..
Farkli bir noktaya deginmissin aslinda bizim orada Slovak cocuklar vardi ulkelerinde Euro kullaniyorlarmis dolar daha degersiz oldugu icin cok mutsuzlardi hem enerji sarf ediyorlar hem de az para kazaniyorlar .Gecen yil Ingiltere 'de calistiklarini ve kazandiklri paranin 1,5-2 katina yakin oldugunu soylemislerdi ve Pound Eurodan daha degerli oldugu icin onlari tatmin etmis gibi gorunuyordu .Seneye de Yunanistan 'da calisip Turkiye 'ye tatil icin geleceklerini soylemislerdi .Elektronik acisindan cok fazla fark var gercekten bende gecen sene Laptop bu sene fotograf makinasi ve PSP aldim ABD 'de 130$ olan makina burda 350 TL .Arada 150 TL gibi bir rakam var buda azimsanacak gibi degil ...