Selam arkadaşlar..
ben işe başvururken tarih olarak uzak bir tarih seçmiştim.bunun sebebi hem fazla kalmak için hemde nasıl olsa değiştiririm diye düşünmüştüm.Neyse işin sonlarına doğru geldik. Bütün türkler asyın 10unda gidecekken ben 27sinde gitmek zorunda kaldım ve işin bitmesine 15 günden hala fazla var.Konuşmadığım manager ve supervisor kalmadı ama hepsinin dediği laf biz seni erken yollayamayız gitmek istiosan git ama sonuçlarına katlanırsın..

Şimdi her nasılsa ben erken gitmek zorundayım çünkü burda para kazanamıyorum park h. içi kapalı olacak. Ayrıca tek başıma kalacağım. okulu bahane ettim yemediler daha var okulun açılmasına dediler baktık biz dediler. Sponsorla görüşmedim ama karamsarım sonuçta adamlar çok kesin konuştular elimden gelen herşeyi yaptım ama bidaha yanımıza gelme kararımız bu dediler.Eğer erken gidersem Ben ve ailem 7 10 sene arası ABD ye giremeyecekmiyiz ? Depozit gidecek mi ?
Arkadaşlar lütfen benm gibi ciddi bi şekilde bu sorunu yaşayan yaşadıklarını paylaşsın çünkü resmen ızdırap çekiyorum hiçbişeye odaklanamıyorum zaten herşey ters gidiyo bide ülkemize hayırlısıyla da dönemiyoruz. türkiyedeki acente bişeyler yapabşilirmi bu noktada ?