=))manhattan meraba yeniden,pm at yardımcı olurum demişsin teşekkür ederim,ama pm nedir ben bilmiyorum=))özel msjsa maalesef msj sayım az olduğu için yani 10a ulaşmamış olduğu için gönderemiyorum..ben şuan virginia beachdeyim,işten ayrıldım yaklaşık 4 gündür işsizim neyse önemli değil ama ben erken dönmeye karar verdim yani şuan travel zamanım benim..normal biletim 28 eylülde air france dan fakat şuan bilet değişikliğiyle ugraşıyorum işte,daha belli değil bende haber bekliyorum şirketten...ama ısrar edicem onlara yine en geç 25 agustosa kadar burda kalabilrim hem maddi hem manevi=))20-25 agustos arası dönüş istiyorum dediğim gibi ama yalnızım..dönüşüm new yorktan..tek başıma olduğum ve bayan olduğum için çok büyük bir sorun bu..new yorkta beraber kalıcak türk arkadaş yada arkadaşlar bulabilirsem eger 2-3 gün kalıp bari en azından orayı gezmek istiyorum..buraya kadar gelmişken görmeden,gezmeden gitmekte olmaz tabii ama nerde kalabilirim,neresi güvenlidir bilemiyorum..ve dahası o tarihlerde orda olan birilerini bulabilrsem eger benim için süper olucak çünkü tek başıma kalmak ve gezmek istemiyorum..eger bulamazsam direk türkiyeye dönmek zorunda kalıcam maalesef!!!çünkü yapıcak başka bişey yok=((
iphone a gelince senmi adres yazdın tam bilmiyorum ama msjları okurken 2 adres gördüm o aklımda sadece..ama bende almak istiyorum,önceki msjımda belirttiğim gibi..
valla yardım bekliyorum arkadaşlar..dönüş uçağımın tarihini değiştirdikleri an virginia beachden ayrılıp new yorka geçmek istiyorum işte ama tabii kalıcak ve gezicek arkadaş bulursam...durumlar benden böyle.. valla bi sağ sağlim dönebilsem türkiye ye başka birley istemiyorum=)) teşekkürler şimdiden..
Bookmarks