Arkadaşlar kesinlikle bu şirketi tercih etmeyin.Biz 2 kişi İstanbuldan bir tanıdığın yönlendirmesi ile bu şirkete 2200 dolar yatırdık,bizi ne arayan ne soran oldu,neyse biz bunları aradık gereken işlemleri yaptık bize bekleyin dediler,aradan haftalar geçti bizi arayan falan yok neyse aradık dediler ha bugün ha yarın derken bir baktın haziran geldi,haziranın ilk haftasından sonra bize denen cevap biz sizi gönderemiyoz.......!!!!!!
Neyse gönderemiyon bari paraları geri ver oda aynı ha bugün ha yarın derken aradan 1,5 ay geçti ve bizim zararımız passaport da dahil 2 kişi 700 TL ye yakın.Passaport 1 senelik sırf WAT için aldık....artık ne işimize yarıcak.Neyse işin garibi bize 1000 er dolar yollamaları ve geri aradığımızda ise Erkeç vural bizi bir bayana yönlendirdi kadına dedim paramızı 100 er dolar eksik yatırmışsınız dieee başladı bana bağırmaya ve en sonunda köpek dedi ve suratıma kapadı,geri Erkeç Vural ı aradığımda bu durumu anlattım ve bana sen ona Ağzını yırtarım demişsin dedi(yani erkek arkadaşlara sorarım yalanın bu kadarı bir erkek argo kullancaksa bile ağzını yırtarım diye bir kelime mi kullanır erkekliğimden utanırım,sövceksem direk söverim zaten neyse olay bu deği acizlikleri yani bukadar düşmüşler)her neyse aradan 5 dakka geçti koca iş bankası 2 kişinin 1000 er dolat yatırmış olarak göstermişmişşşş yuhhhh bundan kaynaklanmış sen kimi kandırıyon herneyse hatayı düztiler ve sonunda burnumuzdan da gelse paramızı aldık.Olay bu bunları anlatsam mı anlatmasam mı diye çok düşündüm ama bunları anlatmasam içime dert olurdu....Şirketi de düşündüm fakat biz öğrenciyiz öğrenci adamın geliri yok ve okadar sıkıntıya girip bu işe girişiyolar ve bu şekilde amatörce şirketler,bu işi bilmeyen,hakkını vermeyen şirketlere öğrencilerin gitmemesi gerek.Bize çok ama çok acı bir ders oldu.Kimseye güvenilmiyo.......