Merhabalar 20 gundur usadayim/missouri six fragsta calisiyorum/daha once 1 kez uyar almistim,izinsiz araya ciktigim sonrada isverimle tartistigim icin/ayni gunun gecesinde/bizim burada aksi bir supervisor var onune gelene bagiriyor,bana bagirinca kaldiramadim cvp verdim,sonra trip attim buna,sonra surtustuk bir sekilde,i hate you dedim buna.you determineted dedi/yani kovuldun.sonra bugun gene ilk seferki tutanak gibi,neden bole yaptigimi iceren bir yazi yazdirdilar,savunma niteliginde,imza fln attim yazdim bi seyler yerlerse die.ilk basta kadin bana bagirdi fln dedim,kadin bagirdigini kabul etmiyor.
nese yuzde 90 ihtimalle kovulcam ,ztn onceden bi uyarim daha vardi.2 gun uzaklastirma verdiler,biz sana 2 gun sonra donup sonucu bildiricez dediler,buyuk ihtimalle kovcaklar ,cunku burda calisirken yemek yedi diye ayni sekilde kovulan bir turk daha var.
SORUM >
Benim donus biletim Newyorktan,ciee i aradim ;eger gercekten sen sucluysan is bulamayiz eve donersin dediler,once ucuz yollu bir otel bulmaliyim ama bilmiyorum,netten baktim hic biri ucuz degil.tamamen programim mahfolmus halde suan.evdende cikarcaklar isten atilirsam 2 gun sonra ki ole gorunuyor.Newyorkta restorantlarda is bulabilir miyim,temizlikci bulasikci ne olursa,bi de ucuz otel bilen varsa yazabilir mi newyorkta,kovulursam direk oraya gidicem . tesekkurler