merhaba arkadaşlar, en sonunda kendime gelmemiş bir şekilde bu bölüme bende başlık açıyorum...
gerçektende çok zor ve yorucu bir yolculğun ardından çalışacağım yere gelmiş bulunuyorum...isterseniz baştan anlatayım yavaş yavaş..
atatürk havaalnında kortanzzz nickli arkadaşla buluşarak başlayan yolculuğum,kortanzz ı ingilterede chicago uçağını beklerken bırakarak devam etti. ilk uçak tecrübesinden dolayı hafif tedirgin devam eden bu süreç, londradan kalkan dev gbi 747-400 de son buldu. gerçekten 10 numara bi uçak... herneyse JFK ya indikten sonra rutin kontrolleri rahat bir şekilde geçtim. sadece uçakta doldurduğm forma yemek var işareti attığım için, pasaport ve vize kontrolünden sonra ki bölümde küçük bir sorguya alındım, ama anltamaya değmeyecek kadar önemsiz bi şeydi..
daha sonra turkishwat tan öğrendiğimiz şekilde airtrain e bindim, ordan metroyla penn station a geçtim. fakat gece 12 olmasından dolayı amtrak denen icat için bilet almayı beklemem gerekiodu 4 e kadar fln, beklemek yerine grey houndu aramak için dışarı çıktım, yakın olduğunu duymuştum ama mesfae biraz varmış.. sonrsında otobüsün daha ucuz olduğunu görerek, birazda uyumak için( daha uzun uyumak için) otobüs biletini almaya karar verdim. bi kaç durakta durduktan sonra 4 saat te new london ,CT ye ulaştım. ama pazar olduğu içinmi artık nedir heryer kapalı idi, açık olan bi kaç yerden biri olan monica's breakfast&lunch die bi mekana gittim, girer girmez kadının selamı ile lisedeki ingilizce hocam gözümün önüne geldi, keşke biraz daha dinleseydim dedim..tabi çok anlayışlı bi garsondu karşımdaki kız, gayet sıcak kanlı davrandı. daha sonra umutsuz bir şekilde kahvaltı siparişi verdim, çünkü damak tadına çok önem veren bi kişi olduğum için beğenmeyeceğime emindim ki öyle olmadı, süper bi kahvaltı geldi, kahve,çay, reçel sınırsız, 2 yumurta , tost , peynir menüsüne 5 dolar verdikten sonra allahım san şükürler olsun dedim ve ferry e geldim ve çalışcağım adaya geçtim... çok nezih bir ada fakat çok fazla sıkıcı gibi, allahtan adanın tek club ında çalışıorumda ,ondan biraz rahatım... şimdilik benden bu kadr, fırsaat buldukça yazmaya , güzergahım ve az olan tecrübelerimi (şimdilik
) paylaşmaya ve soruları cevaplamaya hazırım... herneyse herkeze iyi watlar, forza turkishwat....
sağdaki kortanzz nickli arkadaştır...
![]()
Bookmarks