Merhaba arkadaşlar. Kendimce iyi bir görüşme geçirdim ve sizlerlede paylaşmak istedim. Öncelikle şansıma ds2019 formu dün elime geçti ve tüm belgeler hazır bir halde gittim görüşmeye.

Randevum 9.30daydı 9da girdik içeri. pasaprtu ve parmak izini verdikten sonra yakın bir yere oturup görevlileri izlemeye başladım. dikkatimi çeken 1 ve 4 numaralı gişedeki bayan görevliler sanki çok daha fazla soru soruyorlardı. Japon amca ve sarışın bey gayet samimi ve anlaşılır bir ifadeyle 3 5 soruda yaptılar gorusmeleri. Neyse sıram geldi 4 numaradaki genç bayanla görüştüm. 4-5 soruda bitti gorüşme. iyimi kötümü anlamışta değilim ama

B:Ben, G:Görevli;
G:Hello!
B:Hello!
G:What do you study in ITU?
B:I study Aeronautical Engineering.
G:What engineering?(İlk defa duydu sanırsam)
B:tekrarladım ve we can say airplane engineering dedim
G:Hm okey! What's your favourite lessons?
B::S Hiç beklemediğim bu soruya hiçte favorim olmayan iki uçak dersini soyledim ve uçaklara özel ilgim oldugunu soyledim.
G:What' your GPA?
B:2.24
G: Do you have driving license?
B:Yes! I am driving car for four years.
G: Do you have your own car?
B:No! I drive my father's car.
G:You are going Missouri. What will you do?
B: I will sell icecream on an icecream truck.
G: (güldü) Oo you will have icecream truck
evet dedim
sadece kargo kartı verdi ve iyi gunler dedi.
bu kadar.
Daha gorusmeye grmeyen arkadslara tavsiyem hic heyecan yapmaya gerek olmadıgı. Anlamadıgım bir sekilde bana oraya girdikten sonra asırı bir rahatlık geldi ve sorulara karsıda hic tahmin edemeyecegim sekilde rahat ve guzel cevaplar verdim.
Aklıma takılan bazı seyler var elbette. Nerdeyse gordugum herkese ailesyle ilgili sorular sorarlarken ve yeşil bir kagıt verirlerken bana hem ailemle ilgili sorular sormadı hemde kagıt flan vermedi.umarım alırım vizeyi.
Daha once tecrubeli arkadslar degerlendirirlerse sevinirim.
Herkese basarılar