Slm arkadaslar bende sürekli formu okuyordum ama simdi kayıt oldum ve araniza katildim.Arkadaslar zaten görüşmeye kadar olan kısmı anlatmislar bende kendi tecrübelerimi yazıyım ve fikirlerinizi alıyım.Butun islemler yapildiktan sonra esmer sorunlu bayana dustum, benden once ki arkadas konusamadi ve red yedi tabi biraz da why falan olayi yapinca kadin da sinirlendi ve hemen arkasina ben dustum şansıma tukuruyum.ortalamam 1.89 ve ingilizcem iyidir gerçekten.Nasılsın bile demeden nerde caliscaksin bolumun ne annen baban ne iş yapıyor kısımlarına girdik sonra neden ortalaman dusuk dedi bende adam akıllı anlattım bolumum zor ki gerçekten zor bi bölüm almanca işletme, hocalarımın alman oldugunu ve bu bolumun sadece turkiyede 2 ünv de oldugunu ayrica son olarakta 2007 de okul bursu alarak almanyaya gittiğimi ve orda bir programa katildigimi söyledim son kurdugum cumle su "at least if i was a lazy student , i couldn't win that schoolarship (sanirim böyle yazılıyor)" heycandan were yerine was dedim sonradan anladim.Her neyse kadın ok ds formun gelince karar vericem dedi ki bu ds formu olmayan hemen hemen herkese soylenen bisey sadece 1 kisiden ds formun gelince vizeyi gondercez lafını duydum ki buda sarışın pozitif bir beyle yapılan mülakattan.Simdi benim sorum su bu kadının sinirine hedef olup hayallerim suya düşebilir mi yoksa işlerini prof. yapan insanlar bunlar cnm olmaz öyle şey senle öyle konuşmuş olabilir ama kararı objektiftir diyebilir miyiz.Ayrıca bu esmer hanıma düşen arkadaşlardan yorum istiyorum kadının tarzı mı bu bisey anlamadim acikcasi.Son olarak ayrılırken vizeyi alıp almadıgım acısından bi yoklayım dedim how was our conversation dedim yine ds belgen gelince karar vericem dedi tsk ettim ayrıldım.yorumlarınızı bekliyorum hepinizi sirinler misali kucaklıyorum.