ben amer'kadayim su anda..ilk gittigim yer myrtle beach ti..ben baska bir sirketle gittim..ama orda alternatif ile giden arkadaslarin kaldigi yer ulasim hersey ayarlanmisti..bizimki cok kotuydu...su an bostondayim..dun 5 turkle tanistim..gezmeye baslamislar ve benm gittigim sirketle gitmisler cok memnundular..anlamadim ben bu isleri..bi sirket cok iyi ya da cok kotu olabiliyor..bence sen gidecegin yerde calisacagin isin managerini yani siiznle ilgilenecek olan supervisori ile gorus..tatmin edici cevap alabiliyorsan ona gore sec isini..cunku dedikeri gibi amerikaya geldiginde turkiyedeki sirket neredeyse hicbirsey yapamiyor..myrtle beachten sonra isimizi kendmz bulduk biz..sirket bulamadi yani..o yuzden 1 ay gec basladik ise..ama bizim orayi secenler bahtsiz bedeviydi gercekten..dun tanistigim cocuklari havaalaninda almislar filan bizde o yoktu..2 gun sonra turkiyede olcam..o zaman istersen ozel mesaj at daha ayrintili anlatirim msnden..ama sirketlere giderek ilk izlenmden pek bise cikarabilecegini sanmiyorum..cunku turkyedeyken butun sirketler cok iyi ilgileniyorlar..ama buray gelnce isler degisior..isin biraz sansa kalmis diyebilirm..