Evveeettt Arkadaslar hepinizin merakını gidermek adına gerekli bilgileri ögrendim sizinle de paylasayım Turkex'in bahsettigi kosullar dogruymus. Yani Amerikan birisi olması ve kültürel degisim anlamında tecrubesi olması gerekiyormus. firma bir iki yıl oncesinde bu hakkı almak icin girismlerde bulunmaya baslamıs. firmanın San Franciscodaki subesinin yetkilisi Amerikanmıs. Ayrıca firmanın kulturel degisim anlamında faaliyet yurrtugu bir program da varmıs. Yanlıs hatırlamıyorsam bu cocuk bakıcılıgı programı uzerine soylemislerdi.O yuzden kosulların hepsini yerine getirdikleri icin bu hakkı almıslar. Yetkiyi alalı henuz 1 ay gibi bisey olmus onun icin bu yıl hala sponsor firma ile calısıyorlarmıs. (Acıkcası ben calıstıkları sponsoru begeniyordum CCI.Gittigmde cok yardımcı olmuslardı) Bu arada da Amerika da gerekli alt yapıyı olusturacaklarmıs.Son olarak Mustafa sordugun soru cok iyiydi. Benim aklıma gelmemisti. Hemen onu da sordum. Avrupa'daki temsilciliklerin de de programı yurutup tum dunyada programı gerceklestireceklermis. Acıkcası ben boyle bisey duyduguma sevindim tabiki belli bir tecrube kazanmaları gerekecektir. Ancak yani Turkiye'den bir firmanın boyle bir program yurutmesi guzel bisey olur bence. Neden hep yurtdısındaki firmalar daha iyi yapabilirmis gibibir kanı varki bizde. Ayrıca acentelere taseron taseron diye bagırıp duruyoruz burda. Eeee iste taseron degil Bekleyip gorelim bakalım neler olacak demiiii