arkadaslar bende amerikadan yeni gelenlerdenim inanilmaz memnun kaldim brooklyn coney islanda wonder wheel amusement parkinda calistim patronumuz yunanli olmasina ragmen cok seker bi adamdi neredeyse calisma saatlerimi ben belirledim haftada en az 54 saat calisiyordum ve 1 kere off gunu aliyordum ve off gunlerimi dolu dolu gecirdim zaten evim manhattan a yakindi bunun yani sira washington,newjersey,long island,staten islandi gezdim baska eyaletlerde kalan herkesin mutlaka newyorka gelip 42.street(time square )empire state ,ozgurluk aniti,brooklyn bridge,china town ve little italy gibi yerleri ziyaret etmenisini oneririm buarada alisveris olayini istemeden abartiyosunuz giderken sadece 1 valizle gittim ama gelirken 4 valizle geldim 2 kucuk valizi el bagaji olarak yanima aldim

seneye gidersem work and trave ile gitmem staj programlariyla gitmeyi dusunuyorum ride operate olarak cocuklarin kemerlerini baglayip ride lari calistirip durdurmak ve cocuklari indirmekti gorevim tabiki cok sorumluluk isteyen bir isti bazen cocuklar ride calisirken kemerlerini gizlice acip ayaga kalkmak istiyorlardi dikkatinizin surekli cocuklarda olmasi gerekiyordu sonuc olarak herkese oneririm benim icin cok guzel bir deneyim oldu baslarda cok zorlandim ama isi birakirken cok duygusal anlar yasadim cunku parktaki arkadaslarima patronuma ve mudurlerime cok alismistim

Bookmarks