Alıntı ozgur23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yazini okudum kardes bende simdi isten yeni geldim.konaklamani halletmene sevindim.Artik senle konusuruz burda bol bol. Bura ile turkiye arasinda 7 saat vark var.Turkiyenin saati burdan 7 saat ileri.sen Turkiye saatiyle mi 9 haziran aksami burdasin yoksa amerikaya gore mi.ona gore tam bi hesapla sen.Ben aksama dogru beach deyim zaten aksam geldiginde mutlaka gorusuruz.msn adresini gordum fakat burda msn messenger yok.Ben buraya yaziyorum sen okursun artik burdan.Burda su an cumartesi saat 7.15 pm aksam saati.artik gelmene az kaldi hadi hayirlisi sana ssimdiden iyi yolculuklar.kardes sen buraya yaz yine ben tekrar okurum cevaplarim.virigina beach de gorusmek uzere..

Bu arda tesekkuler hakkos isinizin degismeside enterasan haziran ayina geldik boyle seyler oluyo ,wat isi hep karisik ama isler kotuye giderse moralinizi bozmayin sakin.gidiceginiz yerde size basarilar ve iyi tatiller dilerim.....
tamam kardeş muhakkak görüşürüz.evet 9 haziranda oranın saatine göre ordayım.bekledim girmeni ama denk getiremedimgelince görüşürüz.10:30 da norfolktayım oranın saatine göre.