bn 23 mayısta istinyede vize görüşmesine rdim arkadaşlar.kısaca anlatmak istedim çünkü forumda sorulan soruları oumustum ama daha değişik tarzda bir görüşme oldunu düşnüyorum.1 numaralı gişede sarışın bir adam önümde bir çocuğa vize vermeyince gerginliğim dahada yükseldi.inş.ona denk gelmem diodum ama enk geldi.sıra numaram 723 tü.gişeye gittiğim anda adam numarayı bana tutup bu kaç diye sordu baya afalladım ama neyseki cvp verebildim(okadar heycanla nası cvp verdim hala şoktayım) neyse bölümün ne dedi.çizggifilm dedim.yapcakmısın dedi anlamadım yapmıyorum hazırlığım dedim sinirlendi yapcakmısın dedi haa evet dedim.çalışacağım yeri sordu söyledim gittinmi gitmedinmi gibisinden klask sorular sordu neyse biz yannış bilgiden dolayı konsolosluğun imzalayacağı biyeri imzalamşız adam fark edince gene snirlendi bende baya gerildim kağıdı önüme atıverdi dedim kesin alamam vizeyi.yazım imzaladım place yazan yere istanbulmu yoksa konsolslukmu yazacağımı bilmediğim çin adama sordum aşşaladı resmen türkçe konuşarak istnbuldayız dedi.adam nerdeyse kalcak dövcek gibi duruyodu neyse transkripte baktı notlarım baya iiydi ordan yırttım resmen.ups kağıdını bana vermedi resmen fırlattı ben pasaporumu ger bekliyodum ama şok oldum.adam genelde nası bi tutum içinde bimiyorum ama ogün ters tarafından kalkmış gibiyi