Alıntı dodo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle arakadslar hepnızden ozur dıluyrum.haftasonu calsıdıgım ıcın forumu ancak bole aksam ısden geldıkten sonra takıp edebılyurm

ben nasıl gıttım onu aktarıyım.evden saat tam 6 da cıkdım.21a ya bındım kadıkoye gectım kadıkoyden besıktas vapuruna bındım ve beskıtas tanda 22 ye bınıyosunuz tam konsolslugun onunde ındırıyo.ben 7:40 gıbı konsoloslugun onunde olmusdum bu saatlerle.tabı tercıh sızın

ve sunuda belırtıyım vızeye oldugunuz kadar erken gıtmeye calsın mesela ben 7:40 da konsoloslugun onundeydım ve hemen sıraya gırdım gorusmem 8:45 oldugu halde saten yogun oldugundan ıslemler cok suruyo ve zamannın nasıl gecıtgını anlamıyosunuz buda bı tavsıye

karadenızlı bence hıc gozunde buyutme eger azda olsa konusabılıysan kesın alırsın bak bunuda benden baskası solemes bu forumda

cunku benım gırdıggm zmaamn bır kısı alamadı oda ınglızce bılmıyodu ha bıtane daha vardı onunda ort 1.05 dı bende olsam bende vermem ona

tamam kardeşim sağolasın bilgiler için.benim bi sorun daha var ds 156 daki kimlik no bölümündeki sondan ikinci rakamı yanlış yazmaları.bununla ilgili bişe sölermisin