Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Nasip olursa bu yaz six flags over texas'ta W.a.t yapacağım. Uçak biletini aldım, 13 haziran gidiş 6 ekim dönüş olmak üzere. Visa expire date 30sep2018 olarak görünüyor vizemde. bir arkadaş visa expire date'ten sonra dönersen bir daha gitmek istediğinde vize alamıyormuşsun dedi. bu beni çok feci tedirgin etti. İnternette biraz araştırma yaptım, bu forumda bi arkadaş 3 kere gittiğini ilkinde expire dateten önce döndüğünü ikincisinde ise sonra döndüğünü yazmış bunun üzerine 3.ye giderken vizede sorun çıktığını amerikaya indiğinde 3 saat sorguya çekildiğini belirtmiş. Başka bi arkadaş vize bitiş tarihinden geç dönersen aktarma yaparken avrupada sorun çıkıyor demiş. Bu iyice körükledi telaşımı açıkcası. Her ne kadar konsolosluk resmi sitesinde çalışma süresinden sonra 30 gün çalışmadan gezebilirsiniz yazsa da böyle bi sorunun varlığı beni çok tedirgin ediyor. 2-3-4 kez wat yapmış ve her defasında bu expire dateten sonra ülkeye dönüş yapmış arkadaşlar lütfen yardımcı olsun. Benim 5 yıl içinde tekrar amerikaya gitmek gibi bir planım var, bu suya düşsün istemiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.