Alıntı IgorStravinsky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Rezerve olayı olmuyor ne yazık ki. Ben git gel aldım biletimi expedia üzerinden, aldığım an Lufthansa'nın sitesinde göründü zaten. Sonra vize görüşmesine gittim sıkıntı çıkmadı.

Alma sebebimi de şöyle açıklayayım. Ben ABD'ye bir şekilde gidicem diye düşündüm, vizeden red yersem tekrar başvuracağımı ve 2. başvurumda vize alacağımı düşünerek 200-300$ daha pahalıya almış olacağımın farkına vardım. Öteki türlü o sefer de red alırsam kısmet der geçerim olan da uçak biletine olur dedim, biraz risk ettim sıkıntı çıkmadı.

Amaaa size altın tavsiyemi vereyim. Uçak biletleri zamanla artacak diye bi kaide yok. ABD-Rusya çekişmesinden ve petrol fiyatlarının azalmasından dolayı benim 580$ a aldığım bilet 1.5 ay sonra 510$ idi. Ben alırken dolar 2.27 idi, şu an dolar 2.46 civarı. Yani işin aslını dolma oranı ve petrol fiyatı belirliyor.
Merhaba, bende biletimi Lufthansa'dan aldım, acenta arayıcığıyla. Biletimi checkmytrip'den referans numaramla görebiliyorum ancak lutfhansa'nın sitesinden göremiyorum. Nerden baktın acaba? Check-in uçuşun son 23 saat kala girebiliyorsun koltuğunu filan secebiliyorsun biliyorum.