Alıntı hAdZi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar ben New York'a vardığımda valizlerimi bırakmak istiyorum çünkü ordan Los Angeles'a uçağım olacak. Ben 3-4 günlüğüne valizleri nereye bırakabilirim ve fiyatlar nasıl arkadaşlar ? Daha önceden bu tarz bir şeyler yapmış olanlar var mı ? Los Angeles'a giderken uçakta valizler için ekstra para ödemek istemiyorum çünkü
Şimdiden çok sağolun arkadaşlar..
Selam Hadzi, gecenlerde ayni soruyu otelden baska bir arkadas sormustu, biraz arastirdim ve su sayfaya ulastim JFK Airport Luggage Storage JFK havalimaninda Storage/Locker tarzi ofisler var, bavulunu istedigin kadar birakiyorsun ve kac gun sonra doner isen ne kadar ucret tuttu ise odeyip aliyorsun. Cikan sayfadaki ilk paragrafta Terminals 1 Arrivals - First floor (near Alitalia and Olympic Airlines)yazan yeri bizzat aradim ve ogrendim bu bilgiyi, yani konu guncel hala daha bu sistem devam ediyor. 3-5 gun anca oldu arayali.Ancak calisma saatlerine dikkat et :Sabah 7 aksam 11 calisiyor bu isletme. Fiyatlari da bavulun hacimlerine gore 4 dolardan baslayip 12 dolara kadar cikiyormus, gunluk ucret tabiki bu. Kolay gelsin