Alıntı tolgahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
skype için internet gerekmiyormu interneti heryerden nasıl bulacağız? şirketim 30 dolara aylık amerika içi sınırsız kart verdi ama bana pahalı geldi. Yoksa uygun mu şimdi düşünmeye bşladım.
Selamlar,

Kisa sureli ABDde bulunacaginizdan dolayi 30 dolar aylik sinirsiz ABD ici gercekten cok pahali.Simdi burada su soruyu kendine sor : ABD icinde buraya yeni gelmis biri olarak sinirsiz sekilde kimi ararim ? Cevap : Hic kimse. Dolayisi ile bu parayi tamamen cope atmis oluyorsun. Ve ben her zaman derim ki eger cok aktif biri degil isen telefon dahi SART degil. Diger arkadaslarin soyledigi gibi internet illa ki bulursun hemen hemen her yerde. Ve Skype'a aylik 3 dolar karsiliginda ABD ve Kanada ici sinirsiz tarifesi yuklersin, ve Turkiye aramalarin icin de SKYPE kontoru alirsin 10 dolara. Bittikce bu 10 dolari tekrar yuklersin, Turkiye aramalari masrafli olacak ister istemez cunku hepimiz ailemiz ile konusmaya onem veririz. Ama evde(TR) de internet var ise skypetan skypa ucretsiz konusursun. Eger cok aktif degilseniz telefon isine kalkismayiniz, hele hele ABD'de kontorlu telefon olayina girmeyiniz. Acaip tuzlu masrafi olacaktir sizlere.