Alıntı Leppävaara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar merhaba. Buradan hariç 2 konuya daha yazdım bunun için üzgünüm fakat acilen bilgili tecrübeli arkadasların yardımına ihtiyacım var.

Case Creation Date: 29-Apr-2013
Status Updated Date: 06-Jun-2013

Your visa case is currently undergoing necessary administrative processing. This processing can take several weeks. Please follow any instructions provided by the Consular Officer at the time of your interview. If further information is needed, you will be contacted. If your visa application is approved, it will be processed and mailed/available within two business days.

For more information, please visit U.S. Embassy Ankara.

Status update edilmiş 29 nisandı 6 haziran yazıyo su an. bugün şirketimle görüsüp elciligi aramalarını rica etmiştim sanırım o sayede oldu. Bu status update tarihinin değişmesinden umutlanmalımıyım ?

Benimde aynı şekilde değişti konsolosluğa mail at vizemin durumunu öğrenebilir miyim diye sonra bana işleminiz tamamlanmıştır pasaportunuzu yollayın maili geldi sorduktan sonra. 2 gün bekleteceklerdi ben sormasaydım liste bugun yenilendi daha.

Birde Kaya0133, msj atmışsın yeni üye olduğum için cevaplayamıyorum. Pasaport,verilen sarı kağıt ve dilekçeye benzer bir şey yazdım vizem isim soruşturmasına kaldı yeni işlemler tamamlandı ve pasaportum istendi bilginize arz ederim tarzında. Bugün yolladım bakalım inşAllah bir terslik çıkmaz.

Hala bekleyen arkadaşlar vardır eminim biliyorum zor ama sabır diyorum. Herkeze en yakın zamanda çıkması dileğiyle.