o uçuş bağlantılı mı ayrı uçuşların toplam fiyatı olarak mı buldun, arama sitelerinde gördüklerime oranla çok daha makul göründü 876 euro. bilmiyorum ya karar veremedim bir türlü :/ zaten izmir den adaya kadar bağlantılı düşününce fiyatlar korkunç, izmir-ist ayrı ist-ny ayrı ny-key west ayrı uçuşlar bakıyorum sürekli. tabi zarara girmemek açısından en garantisi vizeden sonra almak ama, özellikle ada biletlerinin azalması rahatsız edici. fiyat yükselişleri de rahatsız edici tabi, garanti olsun diye bekleyip 2000 tl zarara girmek mi yoksa şimdiden alıp vize reddi yiyip hiçbir yere gidemeden 200-300 euro gibi bi miktar cezayla bilet iadesi yapmak mı daha mantıklı olur bilmiyorum. gideceğine yakın bilet alıp da makul fiyatlardan alabilen hiç duymuyorum genelde. geçen yıl nisan da bilet alıp vizeye mayısta girmiştim neyse ki sorun olmadan almıştım da bu yıl work and travel a değil bir yıllık training programına gidicem ondan vize daha korkutucu bir etken oldu :/ ne tür sorularla karşılaşırım ona dair bile fikrim yok neyse artık