Arkadaşlar biraz geç oldu k.bakmayın.Diyeceğim şu ki kesinlikle heyecan yapıyorsunuz ama yapmayın.Sizin öncenizde red alanlar moral bozukluğu yaratıyor.Yaratmasın
Vizeyi aldım(çok heyecanlıydım. Titriyordum. İngilizceme de çok güvenmiyordum. GPA 2.54 ve son sınıfım)
Neyse randevu sıranıza göre kapının önünde sıralanıyorsunuz.İlk olarak randevu saatinizi öğrenip işaretliyorlar.Başka bir kuyruğa giriyorsunuz. Oradada evrak düzenlemesi yapıyorlar.Kontrol edildikten sonra...Binaya giriş yapıyorsunuz.Aramadan geçiyorsunuz. Sonra bir kapı daha atlatıp bu sefer içerideki bu adam evrakları zımpalıyor birbirine.VE asansörün önüne geliyorsunuz VA'ya basıp vize görüşmesi yapılan salona gidiyorsunuz.İçerisi kalabalık.Girişteki adam size bir numara veriyor o numaraya göre 3 kez gişelere gidiyorsunuz.Parmak izi,evrak teslim ve mülakat...Diğer insanların görüşmelerini duyabiliyorsunuz.Sıra numaranızı hesaplamaya kalkmayın(şu kadın gelir şu adam gelir diye) Ben 266 numaraydım birden 220'den 266'ya geçti.Ne olduğunu anlamadım.İyi takip edin sıranızı...
Benim mülakatıma gelince Hi.Good morning felan..Sonra ne olarak çalışacaksın?Nerede çalışacaksın?Alabama deniz kıyısında mı? Ne kadar kalacaksın Amerikada? Ne zaman mezun oluyorsun? Mezun olunca ne yapacaksın? Antalya nerede? Ne yapacaksın,Nerede çalışacaksın Antalya'da? Hangi otel ? dedi ve onayladı.Bana bir rahatlık geldi onaylayınca tabi Türkçe teşekkür ederim dedim sonra baktı ve Thank you dedim güldüm![]()
Arkadaşlar gerçekten 5 kelimeyi geçmedi kurduğum cümleler,uzatmadan kısa cevaplar verin,bir de gülümseyin çok gülümseyin ve kendinizden emin durunHepinize Bol şans
![]()
Bookmarks