Merhaba arkadaşlar forumu uzun süredir takip etmekteyim fakat siz deyin üşengeçlik ben diyim ciddi şekilde işimin düşmemesi üyelik açmak aklıma gelmemişti.Fakat sorumlarıma ve problemlerime inanılmaz derece yanıt veren ve deneme yanılma diyebileceğimiz önceki giden yada tecrübesi olan danısmanların yanıtları ile aydınlattığı çok güzel bir site teşekküürler TURKISHWAT.

Ben bu yaz work and travel programları katılımcılarından biriyim.

Kısaca problemime gelirsek benim ilk dönem ortalama sorunum oldu su an ortalamam iyi 2 nin de üzerinde ilk dönem ortalamam vizeye giremeyecek kadar kötüydü.Haziranda vize görüşmesine girebilme ihtimalim nedir danışmanlık şirketim Haziranda vize görüşmesi açılmasının kesin olmadığını söyledi.İngilizce açısından bir problemim yok ben İstanbulda yaşıyorum.WAT öğrencileri dışında oluşan vize görüşmelerine girebilirmiyin yada Ankaradaki görüşmelere gün alabilirmiyim yada Haziranda görüşme açılırmı.
Bu arada okulum Mayıs sonu Haziran başı bitmiş olacak yani yeni Transkriptim bu tarihlerde elimde olacak.Önceden bu tarihlere görüşme günü alabilirmiyim ?
Şimdiden hepinize teşekkürler.