Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
senin hayal urunun , sen isverenine mail at de ki sponsorlar sizin doldurdugunuz bir job offer i istiyor de, size bos bir job offer yollayayim onu doldurabilir misiniz de. Tamam derse is bitmistir.
Onu daha once dedim. Yukarida da soyledigim gibi once sponsorla gorus diyor. Butun isci alimlari ile sponsor ilgileniyor ben sadece isci alim sayisini belirliyom diyor. Full veya self olduguna karismiyor. Ben kendi bilgilerimi doldurdugum formu gonderdigimde zaten bu cevabi aldim.....

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Diğer başlıkta sana 3 alternatif sunmuştum diye hatırlıyorum..Onları denedin mi?Sponsorun ciee'ydi galiba.Geçen yıl çalıştığın danışmanlık şirketi olmak zorunda değil,ciee ile çalışan başla şirketlerde var onlarla da görüş.Bide dediğim gibi senin şu anki şirketinin başka şehirdeki ofislerini ara.Yada aradıysan ne dediler?

Sponsor ayni olduktan sonra burdaki dansimanlik firmasinin farkli olmasi bir seyi degistirmez ki.Simdiki sirketle yaptigim islemlerin aysini onlarla yapcam.Ve ayni cevabi alcam. Sponsorum da ciee degil bu arada...

Diger sehirdeki subesi ise hem iyi saat vermiyor hem de konaklamasi asiri pahali. Ben bu gidecegim yerde iyi bir konaklama ayarladim sayilir....

Isler bu sekilde...

Bir de sunu sorayim. Gecen sene gittigimde benim belli bir yerde kalma zorunlulugum vardi.Bu sene de ayni zorunlulugu koyarlar mi benim icin?