Alıntı sure Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
direct depozit olayı yok benim çalıştığım yer bu şirkete gönderiyo çeki bunlarda ordan ev kirası bilmemne kesip bize veriyolar. yani benim işverenim değiller benden sorumlu şirket gibi bişey.. durumu anlatayım hocam durum şu buraya dönmeden 3 hafta önce falan 3 arkadaşın birlikte tüm banka hesap nolarını mesaj olarak atmıştım AYRI AYRI(karışıklık olması imkansız). normalde elden veriyodu şehirden ayrıldığım için banka hesabıma atmasını istedim. 2 tane paychecki tertemiz yatırdı ama son paycheckte kızın parayı bana yollamış. fazladan para yollama olayı yok çünkü kızın hesabına parayı atmamış. kız söylemişti daha önceden benim paramı atmadılar hala diye. benim burdan beraber gittiğim arkadaşın paycheckini de atmadılar hala zaten. benim amacım kızın hesabına şimdi onlar tarafından parayı attırmak çünkü kızda parasını bekliyo. ilk onlardan istedi vermeyince bana mesaj atıp duruyo çok ihtiyacım var gönderebilirmisin onlar göndermiyo falan diyo.. bende kıza üzülüyorum parasını alamıyor diiye. zaten bizim şirkette biliyo kendi hataları olduğunu oynuyo namussuzlar beni korkutmaya çalışıyorlar ds sponsor falan diye.. ama bilmiyolar tabi türkle oyun oynamak bu kadar basit değil bende onlara göndertmenin bi yolunu bulmaya çalışıyorum. bi çare olarak kızın sponsoruna haber verdirticektim ama demin arkadaş sponsorların pek umrunda olmaz falan dedi. başka bi çözüm yolu da aklıma şu anlık gelmiyor vallahi..
Yani sen mesaj attıktan sonramı 2 tane düzgün yatırdılar hesabına 3. de sıkıntı çıktı?