Merhaba arkadaşlar. Yardımınıza ihtiyacım var olayı anlatayım. Buraya geldikten sonra son paychecklerde hata yapıldı. normalde 100 küsür dolar yollaması gerekiyodu buraya geldikten birkaç gün sonra bank of america hesabıma baktığımda 500 küsür dolar para yollanmış. şaşırdım bende açıklamasına baktığım zaman birşey yazmıyordu. bende iyi çalıştım diye ikramiye yolladıklarını zannedip çektim parayı araba kiralamıştık oradan arabanın tavanını yakmıştım sigarayla enterprise para kesmişti 450 civarı bende ona yatırdım parayı.. bank of america hesabımı da 1 hafta öncesinde kapatmıştım. 2 gün önce bir hata yapıldığı maili geldi oradaki ev arkadaşımın paycheckini benim hesaba yollamışlar. şimdi parayı benim yollamamı istiyolar bende diyorumki hatayı siz yaptınız siz kızın parasını yollayın elime geçince geri veririm parasını ama 500 dolarıda toplamak zaman alır bi anda olucak iş değil bilirsiniz onlarda sen aldın parayı senin göndermen gerekiyo hesap numaralarını yanlış yollamışsın senin hatan diye saçma bi neden öne sürüyolar. gerekli yerlere haber verdik dediler bana sponsor bilmem ne.. sizce bişi yapabilirler mi?