merabalar, forumun genelini aradım, sorularıma beklediğim gibi bi cevap bulamadığım için ve özellikle 2012 watçılarının da cevaplarının daha güncel bilgiler içereceğini düşündüğüm için konu açma gereği duydum. önceden açılmış bi konuyu tekrar etmişsem özür dilerim. daha önce wat a katılmadım, 2013 yazında katılmayı düşünüyorum. türkiyede, gerek lise döneminde, gerek üniversitede , yaz aylarımı çalışarak geçirdim. bunlar wat taki iş olanaklarına bakıldığında cidden ağır işler. şöyle ki, pizzacıda çalıştım mesela, benim görevim sadece masaların ve tepsilerin temizliği olduğu halde pizza hazırlamak, pişirmek, temizlik, bulaşığa kadar neredeyse her işi yaptım, günde 15 saate kadar çalıştım. bu yaz lunaparkta çalıştım, wat taki iş seçeneklerine benzer olarak. bir müşteri bile dedi hatta, ben de amerikada eğlence parkında aynı alette çalıştım diye. burada bile sabah 10 gece 11 buçuk arası , günde 13.5 saat çalıştım. yani özet olarak, emir altında bulunmak, ağır çalışma saatleri vs. gibi şeylerin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. sormak istediğim şu ki, wat a katıldığımda, bu şekilde çalışma saatleri fazla bi iş bulabilme şansım nedir? hangi eyalet bunun için daha uygundur? eğer böyle bi şansım yoksa, 2. bir iş bulabilmenin kolay olduğu eyaletler nerelerdir? şimdiden teşekkürler.