şuanda corpus cristi TX dayım days inn adında bir otelde calısıyorum buraya gelırken saat bası ucret 7.25 usd yazıyordu. aylık ev kirası 200 dolar denmişti fakat geldiğimizde bize bir oda verdiler temizleyin burada kalın ücret odemeyın dediler,eğer istemezseniz yan taraftaki apart otelde aylık 700 usd ye kalabılırsınız dediler tabi her WAT öğrencisinin yapacagı gibi ücretsiz olan yeri tercih ettik.Daha sonra iş konusuna gelince bize 2 secenek sundular saat başımı çalışmak istersiniz yada oda başımı çalışmak istersiniz dediler.Bizde oda başı dedik eger oda başı 2 kişi brilikte çalışırsanız kişi başı 3.65 usd veririz tek başınıza çalışırsanız 7.25 veririz dediler arkadaşımla birlikte çalışmaya karar verdik.sonuç olarak 20 günde 350 oda temizledik bize kesintilerle dahil yakşalık 1150 usd felan vermeleri gerekirken 305 usd verdiler. ve verdikleri paycheck te saat başı ücreti 3.65 yazıyor ustelik birde toplam 20 gunde calıstıgımız toplam saat benim paycheck imde 86 arkadaşımın paycheck inde 85 yazıyor. 1.si anlaşmamıza göre paramızı alamadık 2.si saat başı para vermiş olsalar yasal olmayan birşey yaptıklarının farkında degıller sanırım min. saat başı ücretin 7.25 oldugunu bılıyorum. ve son olarakta eger onların dediği gibi ise biz 20 gunde 85 saat calıstıysak ortalama gunde 4 bucuk oda felan temızlemıs oluyoruz.Hangi işveren buna izin verir mantığa sığmıyor 2 kişi çalışıyorsunuz ve günde 4 oda temizliyorsunuz.ve bu benım 2.işim ilk işim MC DODANLDS tı şimdi işim house keeping'lik yapıyorum.gerçekten sıkıldım geldiğime pişmanım burda akıttığım terimemi üzüleyim yoksa ailemden ayrı geçirdiğim zamanamı.

ŞUANDA BURANIN YASALARINI BİLEN SAĞLAM TÜRK BİR AVUKAT ARIYORUM DAVA AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİR KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞTÜM PARANI ALIRSIN SIKINTI YAPMA DİYORLAR PARASINDA DEĞİLİM NEFRET ETTİM BU İNSANLARDAN BİZDEN ÖNCE ÇALIŞAN 2 RUS KIZA DA AYNI MUAMELEYİ YAPMIŞLAR VE ÜSTELİK TEHDİT ETMİŞLER SİZİ ÜLKENİZE GÖNDERRİZ GİBİLERİNDEN BİR AVUKAT TARAFINDAN FİKİR ALMAK İSTİYORUM NELER YAPABİLRİM DİYE BİLDİĞİNİZ ULAŞABAİLECEĞİM BİRİLERİ VARSA YARDIMCI OLABİLİRSENİZ MEMNUN OLURUM

TEŞEKÜRLER