merhaba arkadaslar ben north dakota dickinsonda wendys te calısıyorum ve yarın büyük ihtimalle işten ayrılmak zorunda kalıcam menajerim bugun ben işten cıktıktan sonra arkamdan konusmus dediklerimi yapmıo domuza dokunmuyor filan die ve normalde yarın 7.00am de işe başlamam lazım ve baslıyacam tabi en azında ben oylle biliyorum benim yerime bos yarın normalde calısmayacak bi arkadasa gel demiş sen calıs demiş bana da gelme vs demedi kısacası benden kurtulmak istiyor.bunu bana yarın benim yerime calısacak arkadas anlattı.calıstıgımız yerde nerdeyse en iyi calısan benim halbukı benı kovmak istemesinin nedeni şoyle ;bugun tavuk kızartırken eldiven takmayı unuttum bi sefer normalde hep takarım orucluyum kafa gitti biraz galiba takmadım oda nie talmadın deyince unuttum ozü rdilerim deedim cok yogun calısıyorum amalele gibi kullanıyor aklıma bile gelmedi başka işe yetişecektim zaten bende ona sende bazen unutuyosun eldıven takmayı dedim cok normal dedim ona bozuldu sen bana soru soramazsın eleştirmezsin ben menajerim filan dedi iyi dedim bende tabi bu olayı bi tek ben ve o biliyoz.ben işten ayrıldıktan sonra bi sürü yalan soylemiş arkadaslara bole bole yapıo filan die hatta arkadaslar karsı bile cıkmıs onlar bilio cunku benim hayvan gibi çalıstıgımı...

uzun lafın kısası yarın isten cıkacam dahA Once mailde atmıstım turkiswata işten ayrılacam die filan ama dönen olmadı nyse ben yarın işten ayrılacam bana herhangi bi yerde iş bulabiliirmisiniz burda kı her yere basvurdum ama dönen olmadı