Selam arkadaşlar, geçen gün açtığım konudan sonra ev arkadaşım işten kovuldu. Kovulma sebebi de 7 saat çalıştıktan sonra ikinci işine gitmek için izin istemesi ve supervisorlarının gitmesine izin vermemesi, ya orada çalışırsın ya burada birini seç diyip seçenek sunması ve arkadaşımın da ikinci işi seçiyorum demesi.

Hemen akabinde sponsoru aradığımızda koordinatör bana akşam konuyla alakalı mail atın yardımcı olacağım dedi biz de maili attık. Bugün gelen mailde arkadaşımın Türkiye'ye geri dönmesi gerektiği, 28 temmuz'a kadar uçak bileti bilgilerini gönderip 1 ağustos'a kadar ülkeyi terketmesinin istendiği yazıyor.

Sponsorun yardımcı olmadığı böyle bir durumda hangi kurumdan yardım talep etmek akıllıca olur? Arkadaşımın hali hazırda wat öğrencilerinin çalışmakta olduğu büyük bir restoranda işi var, sponsor ne demeye böyle terslik yapıyor anlamak güç. Gerçekten öğrencisini hiç iplemeyen bir kurummuş aman diyim uzak durun daha kaç kişi sponsorun bu tutumundan muzdarip, gelecek günlerde ismini vereceğim, bizim başımız yandı başkalarınınki yanmasın.